طرز تهیه شیرینی نارگیلی به روش بازاری /شیرینی عید

18,770 بازدید
بیشتر
آشپزی ساجده
آشپزی ساجده
شیرینی نارگیلی به سبک بازاری مواد لازم : ۱۲۵گرم پودر نارگیل چرب و تازه ۲۵۰گرم شکر ۷۵گرم روغن مایع یک دوم قاشق چایخوری آبلیمو ...
شیرینی نارگیلی به سبک بازاری مواد لازم : ۱۲۵گرم پودر نارگیل چرب و تازه ۲۵۰گرم شکر ۷۵گرم روغن مایع یک دوم قاشق چایخوری آبلیمو یک چهارم قاشق چایخوری وانیل ۱۲۵گرم سفیده تخم مرغ (حدود ۳تا۴عدد سفیده تخم مرغ میشه ) ابتدا پودر نارگیل و شکر باهم مخلوط کنید بهش دو سوم از روغن مایع رو اضافه کرده ومابقی روغن مایع رو کنار بگذارید دو سوم از سفیده تخم مرغ ها رو بهش اضافه ومابقی رو کنار بگذارید همه مواد رو مخلوط کنید وبعد دو تا سه بار داخل چرخ گوشت یا غذا ساز بریزید بعد از چرخ کردن مواد رو داخل قابلمه کوچک ترجیحا نچسب با بدنه ضخیم بریزید روی حرارت کاملا ملایم قرار بدید ومدام با لینک دورانی هم بزنید (اگر مدام هم نزنید سفیده می‌بنده وشیرینی خراب میشه ) حدود۵تا۱۰دقیقه بسته به جنس قابلمه وشعله گاز ممکنه این مرحله طول بکشه با انگشت چک کنید وقتی مواد کاملا گرم شد از روی حرارت بردارید بعداز مرحله اول داغ زدن مواد بقیه روغن مایع به همراه یک دوم قاشق چایخوری آبلیمو ویک چهارم قاشق چایخوری وانیل ومابقی سفیده ها رو اضافه وسریع هم بزنید تا مواد یک دست بشه و سفیده نبنده مرحله دوم داغ زدن دوباره قابلمه رو روی حرارت ملایم بگذارید ومدام هم بزنید ابتدا مواد شل میشه چون شکر ذوب میشه مدام هم بزنید تا مواد غلیظ وکشدار بشه مرحله دوم مواد نباید بجوشه یا قل بزنه وگرنه شیرینی خراب میشه حدود ۷تا۱۵دقیقه طول می‌کشه مواد در دما محیط بگذارید تا خنک بشه کف سینی کاغذ روغنی بگذارید بعداز خنک شدن مواد اگه شل بود ۱تا۲قاشق غذاخوری آرد برنج واگر سفت بود نصف یک سفیده تخم رو بهش اضافه کنید مواد رو با فاصله در سینی قیف بزنید دمای فر ۱۸۰درجه زمان ۲۰تا۲۵دقیقه زیر شیرینی طلایی روش ترک‌دار بشه زیاد در فر نمونه خشک میشه بعداز خنک شدن از کاغذ روغنی جدا کنید

همه توضیحات ...