طرز تهیه واویشکا مرغ گیلانی با تمامی نکات

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#واویشکا_مرغ_گیلانی مواد لازم: مرغ نیم کیلو (من سینه مرغ استفاده کردم. فرقی نمیکنه ران باشه یا سینه) پیاز بزرگ ۱ عدد رب گوجه فر ...
#واویشکا_مرغ_گیلانی مواد لازم: مرغ نیم کیلو (من سینه مرغ استفاده کردم. فرقی نمیکنه ران باشه یا سینه) پیاز بزرگ ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۱ ق غ گوجه فرنگی ۳ عدد آب ۱ لیوان آبلیمو ۲ ق غ نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم سیب زمینی ۲ عدد طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه. مرغ را مکعبی خرد کنید و با پیاز تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید و تفت بدید. رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید تا رنگ باز کنه. گوجه ها را پوره کنید و به مواد اضافه کنید و بهم بزنید. ۱ لیوان آب بریزید و در تابه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۱ ساعت بپزید تا غلیظ شود. بعد از ۱ ساعت ،آبلیمو بریزید و بعد از ۵ دقیقه ،گاز را خاموش کنید. دو عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و بشورید و خرد کنید. داخل تابه روغن بریزید و سرخ کنید.در آخر بهش نمک و زردچوبه بزنید. سیب زمینی سرخ شده را در کنار واویشکا و کته قالبی،میل کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/@ashpazinarges1017 برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20‌ ‌

همه توضیحات ...