طرز تهیه واویشکا مرغ گیلانی با تمامی نکات
#واویشکا_مرغ_گیلانی
مواد لازم:
مرغ نیم کیلو (من سینه مرغ استفاده کردم. فرقی نمیکنه ران باشه یا سینه)
پیاز بزرگ ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
گوجه فرنگی ۳ عدد
آب ۱ لیوان
آبلیمو ۲ ق غ
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
سیب زمینی ۲ عدد
طرز تهیه:
داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه. مرغ را مکعبی خرد کنید و با پیاز تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید و تفت بدید. رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید تا رنگ باز کنه. گوجه ها را پوره کنید و به مواد اضافه کنید و بهم بزنید.
۱ لیوان آب بریزید و در تابه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۱ ساعت بپزید تا غلیظ شود.
بعد از ۱ ساعت ،آبلیمو بریزید و بعد از ۵ دقیقه ،گاز را خاموش کنید.
دو عدد سیب زمینی را پوست بگیرید و بشورید و خرد کنید. داخل تابه روغن بریزید و سرخ کنید.در آخر بهش نمک و زردچوبه بزنید.
سیب زمینی سرخ شده را در کنار واویشکا و کته قالبی،میل کنید.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/@ashpazinarges1017
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
همه توضیحات ...