مربا زردک
سلام به همه دوستان عزیزم این مربا زردک برای شما تهیه کردم به خاطر ماه مبارک رمضان....
طرز تهیه مربا زردک
1 کیلو زردک
1 کیلو بوره
2 قاشق غذاخوری عرق گلاب
2 قاشق غذاخوری جوس لیمو
هیل چای البته دانه های هیل
یک گیلاس آب سرد علاوه میشه
زردگ و بوره را یکجا کرده به مدت 24 ساعت به یخچال بگذارید. تا بوره آب زردک را بیرون کند. وقت که 24 ساعت از سرش گذشت به سر منقل بگذارید یک گیلاس آب علاوه کنید به حرارت زیاد که جوش بخورد وقت که کم جوش خورد بعدا به حرارت کم بانید که بجوشد به نیم ساعت بعد سر دیگ را پس کنید ج
همه توضیحات ...