مرغ تندوری بسیار خاص و خوشمزه با سانازمینایی از کتاب آشپزی بین الملل

سانازسانیا
سانازسانیا
مواد لازم مرغ کامل نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) ب.م.ل فلفل قرمز (پودر‌شده): 1 ق.س (6 گ) آب لیموترش تازه / ...
مواد لازم مرغ کامل نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) ب.م.ل فلفل قرمز (پودر‌شده): 1 ق.س (6 گ) آب لیموترش تازه / 2 ق.س (14 م.ل) ماست: ۱/۲ پ زنجبیل تازه (رنده شده): 1 ق.س (6 گ) زیره سبز (پودرشده): 1 ق.س (6 گ) گشنیز خشک (پودرشده): 1 ق.س (6 گ) سیر (کوبیده‌شده) 1 حبه (5 گ) پاپریکا (پودرشده):ب.م.ل ادویه گرام‌ماسالا (پودرشده)1 ق.س (6 گ) زردچوبه (پودرشده): 1 ق.چ (3 گ) روغن زیتون: ب.م.ل * ادويه گرام ماسالا: يک قاشق سوپ‌خوري تخم گشنيز، يک قاشق سوپ‌خوري زيره، يک قاشق چاي‌خوري فلفل سياه، يک قاشق چاي‌خوري فلفل قرمز، يک قاشق چاي‌خوري پودر سير و ۱/۴ قاشق چاي‌خوري ميخک را در تابه‌اي داغ، روي حرارت متوسط ريخته و تفت دهيد تا کمي تيره‌رنگ شوند، سپس يک قاشق چاي‌خوري زنجبيل پودرشده به آن بيافزاييد و مجدداً تفت دهيد. تابه را از روي حرارت برداشته و در دماي محيط قرار دهيد تا سرد شوند. دانه‌هاي يک قاشق چاي‌خوري هل را از پوسته جدا کرده و به‌همراه ادويه‌هاي سردشده، آسياب کنيد؛ همچنين مي‌توانيد اين ادويه را به‌صورت آماده از سوپرمارکت‌ها تهيه کنيد. #سانازسانیا#سانازمینایی#مرغ

همه توضیحات ...