مرغ تندوری بسیار خاص و خوشمزه با سانازمینایی از کتاب آشپزی بین الملل
مواد لازم
مرغ کامل
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده) ب.م.ل
فلفل قرمز (پودرشده): 1 ق.س (6 گ)
آب لیموترش تازه / 2 ق.س (14 م.ل)
ماست: ۱/۲ پ
زنجبیل تازه (رنده شده): 1 ق.س (6 گ)
زیره سبز (پودرشده): 1 ق.س (6 گ)
گشنیز خشک (پودرشده): 1 ق.س (6 گ)
سیر (کوبیدهشده) 1 حبه (5 گ)
پاپریکا (پودرشده):ب.م.ل
ادویه گرامماسالا (پودرشده)1 ق.س (6 گ)
زردچوبه (پودرشده): 1 ق.چ (3 گ)
روغن زیتون: ب.م.ل
* ادويه گرام ماسالا: يک قاشق سوپخوري تخم گشنيز، يک قاشق سوپخوري زيره، يک قاشق چايخوري فلفل سياه، يک قاشق چايخوري فلفل قرمز، يک قاشق چايخوري پودر سير و ۱/۴ قاشق چايخوري ميخک را در تابهاي داغ، روي حرارت متوسط ريخته و تفت دهيد تا کمي تيرهرنگ شوند، سپس يک قاشق چايخوري زنجبيل پودرشده به آن بيافزاييد و مجدداً تفت دهيد. تابه را از روي حرارت برداشته و در دماي محيط قرار دهيد تا سرد شوند. دانههاي يک قاشق چايخوري هل را از پوسته جدا کرده و بههمراه ادويههاي سردشده، آسياب کنيد؛ همچنين ميتوانيد اين ادويه را بهصورت آماده از سوپرمارکتها تهيه کنيد.
#سانازسانیا#سانازمینایی#مرغ
همه توضیحات ...