اموزش خمیر های لایه و دانمارکی (سافت و کراست)
موسسه فن آوری و هتلداری آفتاب پارسه با همکاری واحد تخصصی دانشگاه شیراز و وزارت میراث فرهنگی برگزار میکند:
عنوان دوره: آموزش قنادی حرفه ای
عنوان کارگاه : " شیرینی های تهیه شده از خمیر هزار لایه و دانمارکی "
یکی از خمیرهای پایه در قنادی تخصصی خمیر های لایه ای(سافت،کراست و لایه ای) می باشد.
.
در این کارگاه آموزشی با یادگیری اصول فنی و پایه ای کار همیشه و با تغییر شکل و مدل ها بر اساس خلاقیت زمانی و با تغییر فیلینگ ها یا تاپینگ ها و میوه ها قادر به تولید این دسته از دسرها و شیرینی ها خواهید بود.
موارد آموزش:
تکنیک ترکیب مواد اولیه و شیمی مواد در خمیر های کره ای (هزارلایه) و دانمارکی
اصول کره گذاری خمیر
لمینیت کردن
برش انواع شکل های مختلف
فیلینگ گذاری و آماده سازی جهت پخت
و......
.
تاریخ کارگاه : سه شنبه 23 دی ماه ۹۹
در 1 جلسه کارگاهی
ساعت کلاس: ساعت 15الی 18
شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری و مجازی
نحوه آموزش دوره: Demo/Workshop
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) جهت کلاس های مجازی و حضوری
گردشگری: وزارت میراث فرهنگی (جهت کلاس های حضوری)
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)جهت کلاس های حضوری و مجازی
.
#خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند.
#دانش تخصصی#خلاقیت در عمل#مدیریت در اجرا
.....
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685
ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید:
@aftabeparse
.
همه توضیحات ...