شیرینی ناپلئونی

آشپزی با پریسا
آشپزی با پریسا
83 بار بازدید - 3 سال پیش - سلام ناپلئونی یک شیرینی فوق
سلام ناپلئونی یک شیرینی فوق العاده خوشمزه و پر طرفدار فرانسوی است که به دلیل استفاده از خمیر آماده و خامه قنادی خیلی راحت و سریع آماده میشه. @parisa_mirazimi #شیرینی_ناپلئونی_پریسا مواد لازم: خمیر هزار لا ۱ بسته خامه قنادی ۲۰۰ گرم پودر پسته مقداری (برای تزیین) خمیر هزارلا رو می تونید از فروشگاه های مواد غذایی و هایپر مارکت ها تهیه کنید و یا خمیر هزار لا خانگی آماده کنید. @parisa_mirazimi #ناپلونی_خونگی دستور : ابتدا خمیر هزارلا را در دمای محیط می گذاریم تا یخش باز شود و نرم بشه.فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تا داغ شود. خمیر را پهن کرده و به سایز های دلخواه خود برش میزنیم. کف سینی فر کاغذ روغنی میگذاریم و خمیرهارا با فاصله میچینیم و بعد به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در فر می گذاریم(حواستون باشه یهو زودتر آماده میشه بستگی به دمای فرتون داره)دمای فر ها بسته به نوع آنها برقی باشه یا گازی متفاوته. لطفا بر اساس استفادهی همیشگیتون عمل کنید.بعد از پخت کنار می گذاریم و تا سرد نشده اصلا بهشون دست نمی زنیم.خامه ی قنادی رو هم که از فریزر خارج کرده و کاملا باز شده ۲ دقیقه با دور کند و ۵-۶ دقیقه با دور تند همزن می زنیم تا فرم بگیره. خامه رو داخل قیف بدون ماسوره می ریزیم .روی شیرینی ها رو با چاقو کمی ضربه می زنیم تا برجستگی نداشته باشند و بعد با چاقو شیرینی ها رو از هم جدا می کنیم. و کناره های خمیر رو با دستمون به شکل پودر در میاریم.مقداری خامه روی یک لایه از شیرینی ها می زنیم. با کارد صاف می کنیم و بعد لایه های بعدی رو به همین ترتیب روش می گذاریم. با دست کمی فشار می دهیم تا لایه ها مخصوصا لایه های رویی به هم بچسبند.حالاقسمت رویی شیرینی ها رو هم خامه می زنیم .اضافه های خمیر رو هم پودر می کنیم و یک قاشق غذاخوری پودر قند و پودر پسته(دلبخواه جهت تزئین) روی شیرینی ها می ریزیم. همه ی شیرینی ها رو همین ترتیب درست می کنیم.در ظرف سرو می چینیم و روشو سلفون پیچ می کنیم و 1-2 ساعت در یخچال استراحت می دیم تا رطوبت خامه جذب شیرینی هامون بشه.وقتی از یخچال خارج شد ؛ بهتره نیم ساعتی هم در دمای محیط نگه داشته بشه. بفرمایید ناپلئونی های دلبر ما آمادن.
3 سال پیش در تاریخ 1400/06/18 منتشر شده است.
83 بـار بازدید شده
... بیشتر