دستور پخت زرشک پلو با مرغ

3,706 بازدید
بیشتر
behbanoo
دستور پخت زرشک پلو با مرغ برای ۴ الی ۵ نفر روغن: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد بزرگ مرغ: ۱۵۰(تا۱۸۰) گرم برای هر نفر هویج: ۴ عدد آب ...
دستور پخت زرشک پلو با مرغ برای ۴ الی ۵ نفر روغن: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد بزرگ مرغ: ۱۵۰(تا۱۸۰) گرم برای هر نفر هویج: ۴ عدد آب لیمو تازه: ۱ عدد رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذاخوری -ادویه: دارچین: نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری پودرسیر: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری آب: ۲ لیوان (در ۱ ساعت زمان پخت در ۴ مرحله اضافه کنید) . کته: برنج: ۴ پیمانه آب: ۴ تا ۶ پیمانه (به نوع برنج بستگی داره) کره: ۳۰ گرم نمک: ۱ قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) . زرشک: ۵ قاشق غذاخوری خلال بادوم: ۳ قاشق غذاخوری خلال پسته: ۳ قاشق غذاخوری زعفرون (دم شده): ۲ قاشق غذاخوری کره: ۲۰ گرم شکر: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتون بریزید) Whatsapp:+98 910 565 4060 Twitter:@behbanoosaffron http://behbanoofood.com #دستورپخت #زرشکپلوبامرغ #مرغ#غذای_ایرانی #برنج#زرشک#بهبانو

همه توضیحات ...