طرز تهیه شله زرد خوشمزه و آسان و راحت مناسب برای افطاری

آشپزی خوشمزه
آشپزی خوشمزه
مواد لازم: برنج نیم دانه ۲ پیمانه آب ۱۴ پیمانه زعفران خشک ۱ ق.چ پر شکر سه ونیم پیمانه خلال بادام ۳/۴ پیمانه کره ۱۰۰ گرم پودرهل ...
مواد لازم: برنج نیم دانه ۲ پیمانه آب ۱۴ پیمانه زعفران خشک ۱ ق.چ پر شکر سه ونیم پیمانه خلال بادام ۳/۴ پیمانه کره ۱۰۰ گرم پودرهل ۱ ق.چ گلاب ۳/۴ پیمانه ابتدا برنجو میشوریم و ۵ساعت میذاریم با آب خیس بخوره. خلال بادام رو هم با آب خیس میکنیم و کنار میذاریم.زعفرونم روی یخ میریزم و میذاریم کنار تا رنگ بندازه.(برای خیس کردن هردوی اینها از گلاب هم میتونید استفاده کنید) بعد برنجو با ۷ یا ۸ برابر آب میذاریم یک ساعت و نیم تا دو ساعت بپزه بعد زعفرونو اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا کاملا به خورد برنج بره.حرارت گاز طی مدت پخت باید کم باشه تا مواد ته نگیره.شکرو میریزیم وقتی تو مواد حل شد نوبت اضافه کردن خلال بادام، کره، گلاب و پودر هل هست.اگر پودرهل ندارید ۵ تا دونه هلو با آب جوش بذارید دم بکشه بعد از صافی رد کنید و آبشو به مواد اضافه کنید. خوب هم میزنیم و رو در قابلمه دم کنی میذاریم و نیم ساعت دیگه زمان میدیم تا کاملا جا بیفته.با اضافه کردن کره و دم کردنش شله زرد بعد از خنک شدن آب نمیدازه.دقت کنید با پیمانه ای که برنجو اندازه کردید بقیه موادم با همون پیمانه باشه. شله زردمون به همین راحتی آماده شد با پودر دارچین و گل محمدی و خلال تزئینش میکنیم.

همه توضیحات ...