7 دستور پخت ساده کوکی

14,908 بازدید
بیشتر
❤️یا ثارالله❤️
❤️یا ثارالله❤️
7 طرز تهیه ساده کوکی دستور 1: کوکی های شکلاتی کره بدون نمک ، نرم شده 1/2 فنجان (115 گرم) شکر سفید 1/4 فنجان (50 گرم) شکر قهوه ای ...
7 طرز تهیه ساده کوکی دستور 1: کوکی های شکلاتی کره بدون نمک ، نرم شده 1/2 فنجان (115 گرم) شکر سفید 1/4 فنجان (50 گرم) شکر قهوه ای 1/2 فنجان (100 گرم) با همزن بزنید تا کرم رنگ شود 1 تخم مرغ عصاره وانیل 2 قاشق چای خوری را بزنید تا ترکیب شود آرد 1.5 فنجان (190 گرم) جوش شیرین 3/4 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چای خوری هم بزنید 1/2 از مخلوط آرد را اضافه کنید تا مخلوط شود 1/2 باقی مانده از مخلوط آرد را اضافه کنید تا زمانی که چیپس های شکلاتی ترکیب شوند 1. فنجان (160 گرم) به شکل توپ در یخچال قرار دهید به مدت 30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی شود اجازه دهید خنک شود دستور 2: کوکی های کره کره نرم شده 1 فنجان (230 گرم) پودر قند 2/3 پیمانه (85 گرم) هم بزنید تا آرد سبک و پفکی شود 2 پیمانه (250 گرم) - در دو دسته اضافه کنید تا مخلوط شود اگر خمیر خیلی نرم شد 2-3 قاشق غذاخوری آرد را اضافه کنید روش اول به شکل دیسکی در بیاورید و در نایلون بپیچید در یخچال به مدت 1 ساعت خمیر برش خورده را به شکل دلخواه در بیاورید شیرینی ها را در سینی فر انتقال دهید روش دوم GH به ورود به سیستم بسته بندی کردن آن با یخ بسته بندی های پلاستیکی به مدت 30 دقیقه به 1/2 سانتی متر ضخامت برش برش اگر کوکی ها بیش از حد نرم است، یخچال به مدت 30 دقیقه قبل از پخت پخت در 350F (180C) به مدت 12-15 دقیقه تا طلایی رنگ اجازه می دهد به خنک دستور العمل 3: بیسکویت با پنیر کره، دمای اتاق 1/2 فنجان (115 گرم) پنیر خامه ای 1/2 فنجان (115 گرم) ضرب و شتم تا ترکیب و صاف شکر 1 فنجان (200G) ضرب و شتم تا نور و کرکی 1 تخم مرغ عصاره وانیل 2 قاشق چای خوری را بزنید تا آرد ترکیب شود 1 3/4 فنجان (220 گرم) بکینگ پودر 1/ قاشق چای خوری نمک 1/4 قاشق چای خوری الک کنید هم بزنید تا پوشش ترکیب شده در یخچال برای حداقل 1 ساعت بچرخید و به شکل توپ های کوچک کمی پهن کنید و با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) به مدت 9- بپزید. 11 دقیقه یا تا زمانی که لبه‌های آن سفت شود، اجازه دهید به مدت 5 دقیقه خنک شود، آن را روی توری سیمی قرار دهید و اجازه دهید کاملاً خنک شود و پودر قند را کاملاً خنک کنید. طرز تهیه 4: کره کوکی‌های اثر انگشتی ، نرم شده 1 پیمانه (230 گرم) پودر قند 2/3 پیمانه (85) گرم) هم بز

همه توضیحات ...