بندری مرغ و قارچ

آشپزی با پریسا
آشپزی با پریسا
#بندری_مرغ_و_قارچ_پریسا مواد مورد نیاز : سینه مرغ ۳۵۰ گرم سیب زمینی ۳ عدد متوسط پیاز ۱ عدد بزرگ قارچ ۱۰ عدد متوسط فلفل ...
#بندری_مرغ_و_قارچ_پریسا مواد مورد نیاز : سینه مرغ ۳۵۰ گرم سیب زمینی ۳ عدد متوسط پیاز ۱ عدد بزرگ قارچ ۱۰ عدد متوسط فلفل دلمه ۱ عدد متوسط نمک،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه،پول بیبر،پودر سیر،ادویه مرغ و ماهی به مقدار لازم رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آب جوش نصف فنجان @parisa_mirazimi #ساندویچ_بندری_ویژه دستور : سیب زمینی را نگینی خرد کرده و سپس سرخ میکنیم در اواسط پخت مقداری نمک میزنیم زمانیکه کامل سرخ شد از ماهیتابه خارج میکنیم. پیاز را خلالی خرد می کنیم سپس در روغن سرخ می کنیم وقتی سبک و نرم شد کمی زردچوبه میزنیم و از ماهیتابه خارج میکنیم. سینه مرغ را به همراه ادویه های بالا با شعله زیاد کمی تفت می دهیم زمانی که آب مرغ کشیده شد شعله را کم می‌کنیم . وقتی سینه مرغ نیم پز شد فلفل دلمه را اضافه میکنیم و میگذاریم سبک و نرم شود. قارچ را اضافه میکنیم و میگذاریم تمامی مواد سرخ و پخته شود سپس مقداری از رب گوجه فرنگی را با آب جوش مخلوط میکنیم و مقداری دیگر را به مواد اضافه می کنیم میگذاریم تمام مواد با همدیگر کمی تفت بخورد و و رب گوجه فرنگی به خورد مواد برود. نوش جان

همه توضیحات ...