کشکینه(ترخینه) اِکسیری برای فصل سرما
45 بار بازدید -
5 ماه پیش
-
instagram ID: https://www.instagram.com/darehshahr
سراسر منطقهٔ
instagram ID: https://www.instagram.com/darehshahr
سراسر منطقهٔ زاگرس، پس از پایان فصل برداشت گندم، کار تهیهٔ آذوقه برای زمستان آغاز میشود. تهیهٔ کشکینه خشک در اواخر فصل تابستان انجام و برای زمستان ذخیره میشود. گندم را بهصورت نیمه دانه آسیاب و چند روزی در دوغی کاملاً سنتی که در مشک نگهداری میشده نگه میدارند تا حسابی خیس بخورد در مرحله بعد پونههای محلی که در اطراف چشمهها و جویبارها رشد کرده را چیده و روی پارچه تمیز پهن میکنند و بعد از اضافه کردن زردچوبه و ادویههای محلی و دلخواه به کشکینه. خمیر بهدستآمده را گلوله گلوله کرده و به شکل قرص درمیاورند و روی پونهها چند روزی جلوی آفتاب تابان زمستان خشک میکنند. ما #دره_شهریها اعتقادداریم ترخینه تنها درمان سرماخوردگی و پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا در زمستان است.
5 ماه پیش
در تاریخ 1402/11/04 منتشر شده
است.
45
بـار بازدید شده