طرز تهیه نان شیرمال با فرهای سری 400 جدید

Alton Home
Alton Home
1.3 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - نان شیرمال مواد لازم: آرد
نان شیرمال مواد لازم: آرد 500 گرم نمک 5 گرم شکر 100 گرم مخمر 15 گرم بهبود دهنده 5 گرم کره 50 گرم تخم مرغ 2 عدد( 1 برای داخل خمیر و یکی برای رومال) وانیل مقدار کمی شیر 250 میلی لیتر طرز تهیه: در ابتدای کار مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم. آرد، نمک، شکر و بهبود دهنده را با هم مخلوط میکنیم و کمی مواد را هم میزنیم و در پایان مخمر را اضافه میکنیم. سپس ظرف را بر روی میکسر قرار میدهیم و به مدت یک دقیقه زمان میدهیم تا با دور کند مواد مخلوط شوند. در ادامه وانیل را اضافه میکنیم تا با مواد خشکمان مخلوط شود و سپس شیر را به آرامی به مواد اضافه میکنیم. توجه داشته باشید که حدود دو سوم شیر را اضافه کنید و اجازه بدهید تا با مواد میکس شود سپس بعد از این مرحله کره را به مواد اضافه کنید. به این نکته توجه داشته باشید که کره یا روغن یا هر مواد چربی را در آخرین مرحله به موادتون اضافه میکنید. به مدت 3 دقیقه زمان میدهید تا با دور تند و 5 دقیقه با دور کند مواد با هم مخلوط شود. بعد از این مرحله یک عدد تخم مرغ را هم به مواد اضافه میکنیم و مجدد دستگاه را روشن میکنیم تا مواد به خوبی با هم میکس شود. وقتی خمیر به خوبی میکس شد و دیگر به دست نمیچسبید آن را از ظرف بیرون می آوریم و در یک ظرف دیگر قرار میدهیم و روی آن را با یک سلفون یا نایلون میپوشانیم و به مدت 45 دقیقه زمان میدهیم تا در دمای محیط استراحت کند. بعد از گذشت این مدت زمان حجم خمیر نان شیرمال دو برابر می شود. خمیر را به چانه های 80 یا 90 گرمی تقسیم میکنیم و مجدد برای 19 تا 15 دقیقه زمان میدهیم تا استراحت کند. بعد از گذشت این مدت چانه ها را به آرامی با دست باز میکنیم. سه عدد از چانه های لوله ای شکل شده را به شکل گیسو با هم میبافیم و سر و ته خمیر را کاملا میبندیم. بعد از فرم دادن خمیر ها سطح آن ها را با یک عدد تخم مرغ، کمی وانیل و نمک رومال میزنیم و روی آن را کنجد می پاشیم. توری نگه دارنده ظروف را بر روی طبقه پایین قرار میدهیم و یک ظرف آب جوش بر روی آن قرار میدهیم تا بخار لازم برای پخت نان در محیط فر ایجاد شود. دقت داشته باشید برای پخت نان شیرمال از سینی عمیق استفاده کنید و دیوایدر شیشه ای را از فر خارج کنید. برای پیش گرمایش فر عملکرد شماره 10 یعنی المنت پایین و المنت دور فن و فن گردش هوا را انتخاب کنید و دما را بر روی 200 درجه سانتیگراد و زمان را بر روی 25 دقیقه تنظیم کنید. بعد از مرحله پیش گرمایش فر را روشن کنید و عملکرد شماره 2 یعنی المنت حاشیه ای بالا و المنت پایین و فن گردش هوا را انتخاب کنید و دما را بر روی 185 الی 190 درجه تنظیم کنید و به مدت 17 الی 20 دقیقه زمان بدهید تا پخت نان ها کامل شود. نوش جان
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/15 منتشر شده است.
1,387 بـار بازدید شده
... بیشتر