آموزش کباب حسینی اصفهانی با تمام نکات
#کباب_حسینی_اصفهانی
مواد لازم:
فیله گوسفندی نیم کیلو
پیاز ۶ عدد(۲ عدد برای به سیخ کشیدن،۳ عدد را ته تابه میزاریم و ۱ عدد برای سس کباب)
فلفل دلمه ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۴ ق غ
گوجه فرنگی ۳ عدد
نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
آب ۱ لیوان برای پخت گوشت
آب ۱ استکان برای سس گوشت
آبغوره نصف استکان
سیخ چوبی ۸ عدد
طرز تهیه:
سیخ چوبی را به مدت ۱ روز داخل آب ،بخیسانید.
۲ عدد پیاز را قاچ کنید.فلفل دلمه ها را مکعبی خرد کنید . ۱ تکه گوشت،یک تکه پیاز ،یک تکه فلفل دلمه را به سیخ بکشید.همینطور ،به ترتیب ادامه میدیم تا سیخ پر شود.
داخل تابه مقداری روغن بریزید. ۳ عدد پیاز را حلقه ای برش بزنید و ته تابه بچینید. گوجه ها را حلقه ای برش بزنید و روی پیاز ها بچینید.
گوشت های به سیخ کشیده را روی گوجه ها بچینید.روی کباب ها فلفل بزنید.در تابه را بزارید .
روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزید. بعد از نیم ساعت،در تابه را باز کنید و یک لیوان آب بریزید. دوباره در تابه را بزارید و به مدت ۱ ساعت بپزید.
برای سس:
داخل تابه مقداری روغن بریزید. ۱ عدد پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه. رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید. ۱ استکان آب و نصف استکان آبغوره بریزید.بهم بزنید تا سس یکدستی بدست بیاد.
سس آماده را بعد از یک ساعت ،روی گوشت ها بریزید.نیم ساعت دیگر زمان بدید تا کباب بپزد و کاملا مزه دار شود.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/@ashpazinarges1017
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
همه توضیحات ...