آموزش کباب حسینی اصفهانی با تمام نکات

52,966 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#کباب_حسینی_اصفهانی مواد لازم: فیله گوسفندی نیم کیلو پیاز ۶ عدد(۲ عدد برای به سیخ کشیدن،۳ عدد را ته تابه میزاریم و ۱ عدد برای س ...
#کباب_حسینی_اصفهانی مواد لازم: فیله گوسفندی نیم کیلو پیاز ۶ عدد(۲ عدد برای به سیخ کشیدن،۳ عدد را ته تابه میزاریم و ۱ عدد برای سس کباب) فلفل دلمه ۳ عدد رب گوجه فرنگی ۴ ق غ گوجه فرنگی ۳ عدد نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم آب ۱ لیوان برای پخت گوشت آب ۱ استکان برای سس گوشت آبغوره نصف استکان سیخ چوبی ۸ عدد طرز تهیه: سیخ چوبی را به مدت ۱ روز داخل آب ،بخیسانید. ۲ عدد پیاز را قاچ کنید.فلفل دلمه ها را مکعبی خرد کنید . ۱ تکه گوشت،یک تکه پیاز ،یک تکه فلفل دلمه را به سیخ بکشید.همینطور ،به ترتیب ادامه میدیم تا سیخ پر شود. داخل تابه مقداری روغن بریزید. ۳ عدد پیاز را حلقه ای برش بزنید و ته تابه بچینید. گوجه ها را حلقه ای برش بزنید و روی پیاز ها بچینید. گوشت های به سیخ کشیده را روی گوجه ها بچینید.روی کباب ها فلفل بزنید.در تابه را بزارید . روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزید. بعد از نیم ساعت،در تابه را باز کنید و یک لیوان آب بریزید. دوباره در تابه را بزارید و به مدت ۱ ساعت بپزید. برای سس: داخل تابه مقداری روغن بریزید. ۱ عدد پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه. رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید. ۱ استکان آب و نصف استکان آبغوره بریزید.بهم بزنید تا سس یکدستی بدست بیاد. سس آماده را بعد از یک ساعت ،روی گوشت ها بریزید.نیم ساعت دیگر زمان بدید تا کباب بپزد و کاملا مزه دار شود. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/@ashpazinarges1017 برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20‌

همه توضیحات ...