آموزش لازانیا چیکن آلفردو با تمام نکات

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#لازانیا_چیکن_آلفردو مواد لازم: لازانیا ۳۰۰ گرم پیاز ۲ عدد سیر ۲ حبه سینه مرغ نیم کیلو قارچ ۱۵ عدد خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شیر ۱ لی ...
#لازانیا_چیکن_آلفردو مواد لازم: لازانیا ۳۰۰ گرم پیاز ۲ عدد سیر ۲ حبه سینه مرغ نیم کیلو قارچ ۱۵ عدد خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شیر ۱ لیوان نمک،فلفل،آویشن به میزان لازم روغن به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم طرز تهیه: پیازها را ریز خرد کنید. داخل تابه روغن بریزید و پیازها را تفت بدید تا سبک بشه. سیر را ریز خرد کنید و با پیاز تفت بدید. سینه مرغ را ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید. قارچ ها را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدید. خامه و شیر بریزید و بهم بزنید تا کمی غلیظ بشه. سپس گاز را خاموش کنید و ادویه داخل جعبه لازانیا را بهش اضافه کنید و بهم بزنید. داخل قابلمه یا تابه ،آب ، مقداری نمک و روغن بریزید .روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.لازانیا را را داخلش بریزید. به مدت ۶ الی ۸ دقیقه بپزید. سپس آبکشی کنید. داخل ظرف نشکن،مقداری روغن بریزید. ابعاد ظرف ۳۰ در ۱۷ میباشد. یه لایه ورق لازانیا بزارید.از مایه ای که آماده کردیم روش بریزید.مقداری پنیر پیتزا بریزید. همین طور لایه ها را تا بالا تکرار کنید.در آخر روش پنیر پیتزا بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. در آخر گریل بزنید تا روش طلائی بشه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/@ashpazinarges1017 برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20‌ ‌

همه توضیحات ...