آموزش پیراشکی گوشت ، آموزش آشپزی با ماهی صفت
آموزش پیراشکی گوشت ، آموزش آشپزی با ماهی صفتhttps://www.instagram.com/azarmahisefat/
از اینکه پیراشکی هارو سرخ کردم پشیمونم
کاش میذاشتم تو فر هم سالم تر بود هم خشک نمیشد️
مواد میانی مورد علاقهتونو (بعلاوه پنیر موزرلا اگه دوست دارین) لای خمیر بذارین، کف سینی رو با برس یا اسپری روغن چرب کنین و پیراشکیهای آماده شده رو بچینین کف سینی فر.
یه زرده تخم مرغو با دو قاشق شیر خوب هم بزنین و با برس روی سطح پیراشکی بزنین. (اگواش)
سینی رو طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت یک ربع الی بیست دقیقه بذارین تو فر و از نتیجه لذت ببرید️
ادویهها معمولا سلیقهایه اما اونهایی که من زدم
نمک فلفل سیاه پاپریکا اوریگانو و ادویه مخلوط بود
موادشم گوشت چرخکرده پیازداغ و سیر و فلفل دلمه رنگی و قارچ
همه توضیحات ...