طرز تهیه نان قندی

Cookingbend
Cookingbend
مواد لازم:نصف لیوان ماست. نصف لیوان روغن مایع. نصف لیوان شکر. نصف قاشق چایخوری هل. نصف قاشق چایخوری زنجبيل .کمی وانیل..... طرز ت ...
مواد لازم:نصف لیوان ماست. نصف لیوان روغن مایع. نصف لیوان شکر. نصف قاشق چایخوری هل. نصف قاشق چایخوری زنجبيل .کمی وانیل..... طرز تهیه: اینارو باهم مخلوط کنین هم بزنین تا شکر حل بشه حالا ۲ ونیم لیوان آرد رو داشته باشید کنارتون ولی ۲ لیوان آرد رو با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط کنین و به مایه اضافه کنین . کم کم بریزین و هم بزنین من دو لیوان آرد استفاده کردم ولی جنس اردها متفاوته پس تا جایی که خمیر نچسبه ارد بزنین ارد زیاد نریزین .یه کم چسبندگی طبیعیه . خمیر رو نیمساعت استراحت میریم . خمیر رو ورز ندين به روغن میوفته فقط انتهای کار یه کم در حد چند ثانیه با نوک انگشت هم بزنین که یکدست بشه همين * . کاغذ روغنی با دست یا با وردنه به قطر ۱ الی اونیم سانت باز کنین و روش رو با هر ابزاری دم دستتون بود سوراخ حالا خمیر رو روی کنین رومال نان یک زرده تخم مرغ با کمی زعفران رقیق شده و کمی وانیل مخلوط کنین روی نان ها بزنین و بعد روش کنجد بریزین . در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ یا ۱۹۰ بگذارید. نوش جان از پیج(parisa_zhele_shiraz@)

همه توضیحات ...