طرز تهيه دمي مرغ و لپه معطر(پارت اول)/آموزش آشپزي جديد

Coral_cake96
Coral_cake96
من اومدم با آموزش دمي مرغ و لپه يه غذاي خوشمزه و خوش عطر، كه هرچي از عطر و طعمش بگم كم گفتم بيا پايين رسپيش اونجاس @coral_cak ...
من اومدم با آموزش دمي مرغ و لپه يه غذاي خوشمزه و خوش عطر، كه هرچي از عطر و طعمش بگم كم گفتم بيا پايين رسپيش اونجاس @coral_cake96 من مرجانم ، به کرال کیک خوش اومدی اگه از غذاهای تکراری خسته شدی بمون همینجا و به جمع ١٠ هزار نفري ما اضافه شو و با لايك و كامنتت بهم انرژي بده @coral_cake96 @coral_cake96 دمي مرغ و لپه . طرز تهیه:ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و تفت میدهیم تا سبك شه سپس تکه های مرغ را اضافه کرده نمک و فلفل و زردچوبه زده و دوباره مرغ و پیاز را باهم حسابی تفت مبدهیم سپس چوب دارچين و برگ بو اضافه کنید؛سپس آب گرم یا جوش روی مرغ بریزید ( آب مرغ نه باید اونقدر زیاد باشه که مرغ بیمزه بشه نه اون قدر کم که برای کته بی آب باشه بايد به اندازه بریزید ،سپس اجازه بدید روی شعله ملایم کاملا مرغ پخته شود ،در این فاصله لپه ها (به ميزان دلخواه )را هم جداگانه میپزیم سپس لپه پخته شده را به مرغ پخته شده اضافه میکنیم ترخون ميريزيم و بعد از آن برنجی را که چند ساعت خیس خورده اضافه میکنیم به مخلوط مرغ و لپه و روی شعله متوسط تا برنج کته و نرم شود سپس برنج را به مرکز قابلمه جمع میکنیم و روش یه تيكه کره ميذاريم و دم میکنیم؛

همه توضیحات ...