طرز تهیه املت بمبی | شاک شوکا املت تونسی

1,400 بازدید
بیشتر
آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
جمعه ای که با خوردن یه املت خوشمزه شروع‌ نشه که جمعه نیست؛ سه شنبه ست! من که از وقتی یادم میاد همیشه جمعه ها، برای صبحونه ا ...
جمعه ای که با خوردن یه املت خوشمزه شروع‌ نشه که جمعه نیست؛ سه شنبه ست! من که از وقتی یادم میاد همیشه جمعه ها، برای صبحونه املت داشتیم! توی این روز، بابام از ۶ صبح بیدار میشد و یه املت قهوه خونه ای مشتی درست میکرد و مامانم هم میرفت نون تازه می‌گرفت و میومد و دقیقا ساعت ۷ صبح که تازه خواب داشت بهمون میچسبید همه رو بیدار میکردن که پاشید املت سرد شد!️ راستش ما هیچوقت موفق نشدیم ساعت املت روز جمعه ی خونه پدری رو یه کم عقب ببریم تا یه مقدار بیشتر بخوابیم، ولی از وقتی دیگه با خونواده زندگی نمیکنم، رسم و سنت دیرینه ی املت روز جمعه رو حفظ کردم و فقط ساعتش شده ۹ ده صبح و کلی تنوع به املت ها داده شده و هر جمعه املت یه شهر و کشور جدید رو میخورم. جاتون خالی️ املت امروز‌ یه املت تونسی به اسم شاک‌شوکاست که مطمئنم شما هم عاشقش میشین، عطر ادویه ها توی این املت غوغا میکنه، من که خیلی دوستش دارم، شمام فردا درستش کنین و حتما نظرتون رو در موردش بهم بگید. مقدار مواد لازم برای دو الی سه نفر: گوجه فرنگی: 5 عدد پیاز: یک عدد سیر: سه حبه فلفل دلمه ای رنگی: یک عدد فلفل سبز تند: یک عدد تخم مرغ: 3 عدد پنیر: 30 گرم جعفری برای تزئین نمک: یک قاشق چایخوری فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری پاپریکا: یک قاشق چایخوری زیره سبز: نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری. حالا شما هم جمعه ها صبح املت میخورین یا نه؟ خوشمزه ترین املتی که من خوردم، جمعه صبح بالای قله ی کوه بود توی یه روز برفی و سرد. شما خوشمزه ترین املت زندگی تون رو کِی و کجا خوردین؟

همه توضیحات ...