مربای به خوشرنگ
بریم که با هم یه مربای به خوشرنگ و خوشمزه درست کنیم
نکتههایی که تو کپشن نوشتم رو حتماً بخونید
خوشحال میشم که در اینستاگرام هم همراهم باشید
https://instagram.com/delices.ir
نکات مهمش ایناس:
بعد از جوش اومدن، حرارت حتما ملایم باشه
میزان شکر رو کم نکنید چون شکر از کپک زدن جلوگیری میکنه
به هیچ عنوان از وانیل پودری در مربا استفاده نکنید، اگه خواستید وانیل بریزد حتماً طبیعی استفاده کنید
آبلیمو طبیعی باشه
جنس قابلمه فرقی نداره
دمکنی لازم نداره
اگه دوست دارید مربای به خیلی نرمی داشته باشید، ابتدا بذارید به بپزه و بعد شکر رو اضافه کنید. تو روشی که من گفتم به زیر دندون میاد و فوری له نمیشه، این کاملاً سلیقهایه.
اگه سوالی داشتید برام کامنت کنید️
کپی ممنوع حتی با ذکر منبع
#مربایبه #مربای_به #دسر #مربابه #مربا #مربا_به #ژله #مربا_ترشی
#مرباجات #ترشی #مربا
#jam #quincejam #confiture
همه توضیحات ...