کیک اسفنجی مخملی و روکش کرم پرتقال،شیرینی تر
چگونه این کیک کرم پرتقال خوشمزه را
قالب کیک را آماده کنید
زرده تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ½ قاشق چایخوری
پینچ نمک
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
شکر ½ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
زرده را اضافه کنید
آرد ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شیر ۱ قاشق غذاخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
در فر از قبل با ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
کیک آماده است
قالب را تمیز کنید
شکر ۵ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۵ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
آب پرتقال ۴ لیوان
وانیل ½ قاشق چایخوری
روی حرارت کم
دائم هم بزنید
کیک را بلافاصله تا کرم پرتقال داغ است در قالب بگذارید
دست کم برای ۳-۴ ساعت در یخچال
لطفا این ویدئو را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید
تشکر برای تماشا
0:00 پیش نمایش
0:17آماده کردن مایه کیک
2:43 پخت کیک
2:53 آماده کردن کرم پرتقال
4:41 ریختن کرم در قالب کیک و گذاشتن کیک
5:13 فریز کردن در یخچال و کیک آماده
همه توضیحات ...