کیک اسفنجی مخملی و روکش کرم پرتقال،شیرینی تر

460 بازدید
بیشتر
آشپزی  با عذرا
آشپزی با عذرا
چگونه این کیک کرم پرتقال خوشمزه را قالب کیک را آماده کنید زرده تخم مرغ ۴ عدد وانیل ½ قاشق چایخوری پینچ نمک سفیده تخم مر ...
چگونه این کیک کرم پرتقال خوشمزه را قالب کیک را آماده کنید زرده تخم مرغ ۴ عدد وانیل ½ قاشق چایخوری پینچ نمک سفیده تخم مرغ ۴ عدد شکر ½ پیمانه آبلیمو ۱ قاشق چایخوری زرده را اضافه کنید آرد ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری شیر ۱ قاشق غذاخوری روغن ۲ قاشق غذاخوری در فر از قبل با ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه کیک آماده است قالب را تمیز کنید شکر ۵ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۵ قاشق غذاخوری پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری آب پرتقال ۴ لیوان وانیل ½ قاشق چایخوری روی حرارت کم دائم هم بزنید کیک را بلافاصله تا کرم پرتقال داغ است در قالب بگذارید دست کم برای ۳-۴ ساعت در یخچال لطفا این ویدئو را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید تشکر برای تماشا 0:00 پیش نمایش 0:17آماده کردن مایه کیک 2:43 پخت کیک 2:53 آماده کردن کرم پرتقال 4:41 ریختن کرم در قالب کیک و گذاشتن کیک 5:13 فریز کردن در یخچال و کیک آماده

همه توضیحات ...