طرز تهیه شیرینی کشمشی ترکدار و بازاری با روغن مایع

9,169 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#شیرینی_کشمشی_ترکدار_و_بازاری_با_روغن_مایع مواد لازم: آرد ۱۵۰ گرم (۱ لیوان سرپر) پودرقند ۱۰۰ گرم(نصف لیوان ) روغن مایع ۹۰ گرم(ح ...
#شیرینی_کشمشی_ترکدار_و_بازاری_با_روغن_مایع مواد لازم: آرد ۱۵۰ گرم (۱ لیوان سرپر) پودرقند ۱۰۰ گرم(نصف لیوان ) روغن مایع ۹۰ گرم(حدود نصف لیوان ) تخم مرغ ۱ عدد بکینگ پودر نوک ق چ وانیل ۱/۴ ق چ کشمش ۵۰ گرم(۱/۴ لیوان) زعفران چند قطره به دلخواه برای خوشرنگ شدن شیرینی که به جاش میتونید از رنگ خوراکی زرد یا کمی زردچوبه استفاده کنید یا کلا هیچی نریزید و حذف کنید طرز تهیه: تخم مرغ، پودر قند،وانیل و به دلخواه چند قطره زعفرون یا رنگ خوراکی رو تو یه کاسه بریزید و با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه. بعد روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. هم زن رو‌کنار بزارید و در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید. کشمش رو هم بریزید و با مقداری از آرد قاطی کنید. بعد به آرومی مواد رو هم بزنید تا یکدست بشه.اینجوری کشمش ،داخل شیرینی ته نشین نمیشه. ته سینی کاغذ روغنی بندازید و مواد رو با قیف با فاصله از هم پایپ کنید اگه می‌خواید شیرینی هاتون بعد از پخت حسابی ترک دار بشه، روش کمی پودر قند الک‌ کنید و بعد تو‌فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بزارید بپزه. شیرینی رو از فر دربیارید و به محض اینکه از حرارت افتاد تو ظرف در دار بزارید. اگه می‌خواد شیرینی هاتون مدت بیشتری نرم و‌ تازه بمونن یه تیکه کوچیک نون هم تو ظرف شیرینی بزارید خودتون میبینید که بعد از چند روز هم‌هنوز شیرینی هاتون نرم و خوشمزه ن. نوش جان

همه توضیحات ...