طرز تهیه کالباس خانگی بدون کاور مخصوص/آموزش آشپزی

181,273 بازدید
بیشتر
زنگ تفریح
زنگ تفریح
راحت کالباس خونگی بدون کاور درست کن سلام عزیزای دلم، به نظر من تا جایی که میشه مواد غذایی رو تو خونه درست کنیم خیلی بهتره.. پس ل ...
راحت کالباس خونگی بدون کاور درست کن سلام عزیزای دلم، به نظر من تا جایی که میشه مواد غذایی رو تو خونه درست کنیم خیلی بهتره.. پس لایک کن تا برات مرحله به مرحله بگم چطور میتونی یه کالباس با کیفیت درست کنی مواد لازمش گوشت مرغ(ران و سینه) یک کیلو زرده تخم مرغ دو عدد سیر ۳ الی ۵ حبه روغن مایع ۶ ق غذاخوری ادویه ها که خیلی مهمه دقیق باشه آرد سفید قنادی ۲ ق غذاخوری نشاسته ذرت ۲ ق غذاخوری شیر خشک قنادی ۲ ق غذاخوری(طعمش شور باشه نه شیرین) پودر آویشن، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، پودر زنجبیل از هر کدام یک ق مرباخوری پودر پاپریکا یک ق غذاخوری باعث میشه رنگ کالباس خوشرنگ تر بشه پودر هل یک ق چایخوری نمک دو ق مرباخوری پودر جوز هندی یک ق چایخوری که بهتر نساییده بخریم و موقع استفاده رنده کنیم، چون خیلی حساسه عطرش زود میپره. سس کچاپ و سس خردل از هر کدام یک ق غداخوری من سس خردل نداشتم نزدم. اسانس دود ده قطره (به دلخواه) هویچ نیم پز شده مقداری پسته خرد شده به میزان دلخواه بعضی ها قارچ تفت داده شده و فلفل دلمه نگینی خرد شده هم میریزن من طعمشو دوست ندارم، نریختم. آب و یخ یک لیوان سلفون و فویل آلومینیومی برای کاور کردن طرز تهیه گوشت مرغ را سه بار چرخ کنید یا داخل غذاساز بریزید تا حسابی له شود، بعد آرد، و نشاسته ذرت و شیرخشک و ادویه ها و روغن مایع و تخم مرغ را اضافه کنید، اگر داخل غذاساز مخلوط میکنید ۳دقیقه و اگر با دست ورز میدید ۵دقیقه خوب ورز بدید بعد هم به دلخواه اسانس دود بزنید تا طعمش شبیه بازاریها بشه. و در آخر هویچ نیم پز و پسته خرد شده آب و یخ را اضافه کنید و مخلوط کنید. روی سطح کار دو لایه سلفون پهن کنید مواد کالباس را روی آن قرار دهید، دستتون را خیس کنید و خمیر را به صورت استوانه در آورید از اطراف صاف کنید و سلفون را روی آن بکشید یک طرف آن را گره بزنید بعد هم با فشار دست هواگیری کنید و طرف دیگه اش هم گره بزنید. بعد هم لای فویل بپیچید که در حین جوشیدن آب داخل آن نرود. کالباس آماده شده را داخل ظرفی که آب ریخته ایم قرار میدهیم و روی شعله گذاشته، ابتدا شعله را زیاد میکنیم که آب به جوش بیاید بعد هم با شعله کم و در بسته ۱/۵ساعت اجازه میدیم تا کالباس ما پخته بشه. کالباس آماده شده را یک روز در یخچال میزاریم، خنک که شد برش میزنیم

همه توضیحات ...