آموزش پخت شیرینی بهشتی با سولاردام ،فر و روی گاز

1,158 بازدید
بیشتر
آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
مواد لازم برای شیرینی بهشتی پودر قند ۱/۵لیوان (۱۸۰گرم) روغن جامد قنادی یا روغن صاف یک لیوان(۲۰۰گرم) آرد قنادی یک و نیم لیوان(۲۰۰ ...
مواد لازم برای شیرینی بهشتی پودر قند ۱/۵لیوان (۱۸۰گرم) روغن جامد قنادی یا روغن صاف یک لیوان(۲۰۰گرم) آرد قنادی یک و نیم لیوان(۲۰۰گرم) وانیل نوک ق چ پودر هل یک ق م پودر کاکائو یک ق غ زعفران غلیظ دم شده یک ق غ ️پودر قند و وانیل و روغن جامد رو با همزن میزنیم ️بعد ارد رو کم کم اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم ️میتونید تک رنگ درست کنید یا ۳رنگ ️مواد رو تو سه کاسه جدا کرده به هر کدام هل ،پودر کاکائو و زعفران رو میزنیم و بعد در قیف ریخته و در قالب پایپ میکنیم قیف پارچه ای استفاده کنید چون مواد سفت هست از قیف پلاستیکی رد نمیشه و پاره میکنه به هیچ عنوان زعفران زیاد نریزین چون باعث میشه شیرینی حین پخت کف ظرف پخش بشه روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۵۰درجه پیش گرمایش کنید و بعد با همون دما به مدت ۲۰دقیقه (به همراه سه پایه کوتاه) روش پخت در فر : فر رو با دمای ۱۵۰ درجه میزارین تا کامل گرم بشه بعدقالب رو داخلش میزاریم با ۲۰ دقیقه زمان تا بپزه روش پخت روی گاز : شیرینی ها رو داخل تابه همراه کاغذ روغنی روی شعله پخش کن با حرارت ملایم به همراه در و دمکنی گذاشته و ۱۵دقیقه زمان میدیم تا بپزه

همه توضیحات ...