آموزش پخت شیرینی بهشتی با سولاردام ،فر و روی گاز
مواد لازم برای شیرینی بهشتی
پودر قند ۱/۵لیوان (۱۸۰گرم)
روغن جامد قنادی یا روغن صاف یک لیوان(۲۰۰گرم)
آرد قنادی یک و نیم لیوان(۲۰۰گرم)
وانیل نوک ق چ
پودر هل یک ق م
پودر کاکائو یک ق غ
زعفران غلیظ دم شده یک ق غ
️پودر قند و وانیل و روغن جامد رو با همزن میزنیم
️بعد ارد رو کم کم اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم
️میتونید تک رنگ درست کنید یا ۳رنگ
️مواد رو تو سه کاسه جدا کرده به هر کدام هل ،پودر کاکائو و زعفران رو میزنیم و بعد در قیف ریخته و در قالب پایپ میکنیم
قیف پارچه ای استفاده کنید چون مواد سفت هست از قیف پلاستیکی رد نمیشه و پاره میکنه
به هیچ عنوان زعفران زیاد نریزین چون باعث میشه شیرینی حین پخت کف ظرف پخش بشه
روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۵۰درجه پیش گرمایش کنید و بعد با همون دما به مدت ۲۰دقیقه (به همراه سه پایه کوتاه)
روش پخت در فر : فر رو با دمای ۱۵۰ درجه میزارین تا کامل گرم بشه بعدقالب رو داخلش میزاریم با ۲۰ دقیقه زمان تا بپزه
روش پخت روی گاز : شیرینی ها رو داخل تابه همراه کاغذ روغنی روی شعله پخش کن با حرارت ملایم به همراه در و دمکنی گذاشته و ۱۵دقیقه زمان میدیم تا بپزه
همه توضیحات ...