طرز تهیه شیرینی لطیفه خونگی/آموزش شیرینی لطیفه اصل قنادی

34,173 بازدید
بیشتر
Moon Omid
Moon Omid
دوستان لطفا ویدیو من را لایک کنید و کانال من را دنبال کنید.باتشکر مواد لازم برای درست کردن شیرینی لطیفه خوشمزه و لطیف تخم ...
دوستان لطفا ویدیو من را لایک کنید و کانال من را دنبال کنید.باتشکر مواد لازم برای درست کردن شیرینی لطیفه خوشمزه و لطیف تخم مرغ ۳عدد پودر قند یا شکر ۹۰ گرم (سه چهارم یک لیوان دسته دار) وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری آرد ۱۱۰ گرم (یک لیوان دسته دار) نشاسته ذرت ۲۵ گرم ( دو قاشق غذاخوری ) بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری پودر پسته یا پودر گل سرخ برای تزئین خامه فرم گرفته به مقدار لازم برای پر کردن داخل شیرینی مرحله اول ابتدا آرد سفید را به همراه نشاسته ذرت، نمک و بکینگ پودر با هم مخلوط می کنیم، سپس سه مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. تخم مرغ ها را از یخچال خارج می کنیم و زرده و سفیده های آنرا از هم جدا می کنیم. مرحله دوم حالا سفیده تخم مرغ را در یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی می زنیم تا کاملا کف کند، سپس پودر قند یا شکر را اضافه می کنیم و هم زدن را تا جایی که سفیده کاملا فرم بگیرد ادامه می دهیم ( وقتی ظرف سفیده را برگردانیم نباید بریزد) مرحله سوم حالا زرده و وانیل را به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم. مرحله چهارم پس از اینکه زرده مخلوط شد، مخلوط آرد را کم کم اضافه می کنیم و به صورت دورانی فولد می کنیم تا مایه شیرینی شکل بگیرد و مواد به خوبی ترکیب شوند. مرحله پنجم حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس مایه شیرینی را داخل قیف با ماسوله ساده می ریزیم، داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار می دهیم و روی آن مایه شیرینی را به صورت دایره های یکسان با فاصله قیف می زنیم. مرحله ششم پس از اینکه قیف زدن تمام شد مقداری پودر قند روی مایه شیرینی درون سینی فر الک می کنیم. در ادامه شیرینی ها را به مدت ۱۰ - 15 دقیقه درون فر که از قبل کاملا گرم شده است قرار می دهیم تا شیرینی ها پف کنند و بپزند. مرحله هفتم زمانی که کف شیرینی طلایی شد و به خوبی پف کردند، آنها را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شوند. حالا خامه فرم گرفته را داخل قیف با ماسوله ساده می ریزیم و بین شیرینی ها را به مقدار دلخواه خامه می زنیم. نحوه فرم گرفتن خامه : ابتدا خامه قنادی شیرین را از فریزر بیرون می آوریم تا یخ آن آب شود خامه قنادی که تقریبا آب شده است را داخل کاسه ای استیل می ریزیم. سپس داخل کاسه ای بزرگ تر از آن تکه های یخ می ریزیم و کاسه استیل را داخل کاسه محتوی یخ قرار می دهیم و با همزن برقی خوب خامه را می زنیم تا خامه فرم بگیرد و سفت شود.(اگر کاسه را بر گردانیم خامه سر ریز نمی شود) مرحله هشتم پس از خامه زدن یک کپسول کاغذی دور شیرینی قرار می دهیم و شیرینی ها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم. در آخر شیرینی ها را با پودر قند و پودر پسته یا شکلات ذوب شده تزیین می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند. ترک خوردن شیرینی لطیفه ممکن است شما هم با این مشکل روبرو شده باشید که شیرینی لطیفه ای که پخته اید ترک خورده باشد و ظاهر شیرینی ها خراب شده باشد. دلیلی ترک خوردن شیرینی لطیفه این است که مایه شیرینی به دلیل معطل ماندن آب انداخته است و پف سفیده های تخم مرغ خوابیده است. #شیرینی_لطیفه #شیرینی_خامه ای #شیرینی_خونگی

همه توضیحات ...