طرز تهیه نان خامه ای به سبک بازاری بسیار خوشمزه و عالی

Ashpazmozhi
Ashpazmozhi
سلام رفقاب خوب خودم حالتون چطوره امرور با به نون خامه ای خیلب خوشمزه و عالی اومدم بدون وقفه برو درستش کن که هم خوشمزهس و هم راحت ...
سلام رفقاب خوب خودم حالتون چطوره امرور با به نون خامه ای خیلب خوشمزه و عالی اومدم بدون وقفه برو درستش کن که هم خوشمزهس و هم راحته راستی لایک رو بکوب و کامنت و سیو یادتون نره️ مواد لازم برای تهیه نان خامه ای تخم مرغ4 عدد کره50 گرم آب200 میلی لیترمعادل یک لیوان فرانسوی شکر1/2 قاشق مربا خوری وانیل1/2 قاشق مربا خوری بکینگ پودر1/2 قاشق مربا خوری آرد125 گرم معادل یک لیوان فرانسوی خامه قنادی300گرم طرز تهیه نان خامه ای خانگی  آب و کره و شکر رو بذارید رو گاز تا کره آب بشه و شروع به جوش زدن های ریز بکنه. وقتی یکی دو جوش ریز زد آرد رو سریع اضافه کنید. تند تند هم بزنید تا آرد مثل حلوا جمع بشه یک طرف ظرف. خمیر نان خامه ای را از روی شعله بردارید. توو ظرف دیگه بذارید و بازش کنید تا کاملا خنک بشه. چهار تا تخم مرغ رو تو یه ظرف دیگه بشکنید. تخم مرغ ها را کمی هم بزنید. خمیر را از هم باز کنید تا خنک شه. توی ۴ مرحله تخم مرغ ها را به خمیر نان خامه ای اضافه کنید. هر مرحله اینقدر بزنید که تخم مرغ ها جذب خمیر بشن. وقتی تخم مرغ ها جذب شد بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. خمیر رو بریزید توی قیف با ماسوره شکوفه یا بامیه. خمیر نان خامه ای براق، کشدار و چسبنده است. کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و مواد رو با فاصله توی سینی بریزید. برای فرم دادن به خمیر نان خامه ای، می تونید از ماسوره ساده یا ماسوره های m1 یا d2 استفاده کنید. با ماسوره ساده شیرینی شما گرد و بدون شیار خواهد بود. سینی رو توی فری که از قبل داغ داغ کردین بذارین. با حرارت ٢٠٠ درجه به مدت ٣٠ تا ۴٠ دقیقه توی فر بمونه تا نون ها حجمشون ٣ برابر بشه و رنگشون تغییر کنه. نون ها رو از فر در بیارید و بذارید کاملا سرد بشن. بافت نان خامه ای بعد از پخت پوک و تو خالی میشه خامه قنادی رو بذارید کمی نرم شه. با دور تند همزن حدود ٢٠ دقیقه خوب بزنید تا کاملا پفکی و سفت بشه و فرم بگیره حتما ٢٠ دقیقه بزنید حتی اگر توی ۵ دقیقه اول سفت شد بازم بزنید اینطوری خامه تون خوب فرم می گیره و اصلا آب نمیشه. داخل قیف بریزین. بعد از اینکه نون ها کاملا سرد شد ته اونها رو کمی سوراخ کنید با چاقو. ( من نون ها رو بعد از خنک شدن یک ربع تو یخچال گذاشتم تا سرد سرد باشه ) با ماسوره خامه رو به نون تزریق کنید. نکات مهم در تهیه نان خامه ای  اگر بار اوله که نون خامه ای درست می کنید جای نگرانی نیست. تهیه این خمیر نیاز به تمرین و تکرار داره. نکات زیر را رعایت کنید حتما نون خامه ای شما پف کرده، توخالی و خوب میشه: 1- یکی ار مراحل مهم ساخت خمیر داغ زدنه. ینی زمانی که آرد را به کره و آب یکباره اضافه می کنید، باید سریع هم بزنید تا آرد در مایع کامل مخلوط شده و مثل حلوا یک گوشه جمع بشه. کره حتما باید هم دمای محیط باشه. کره سرد را با آب حرارت ندید. تا گوشه ظرف آب و کره قل زد آرد را اضافه کنید. اجازه ندید آب بجوشه و بخار بشه. به محض یکدست شدن خمیر حرارت را خاموش کنید. اگر خمیر زیاد حرارت ببینه به روغن میفته و نون توی فر تغییر شکل میده. 2- وقتی خمیر ولرم هست تخم مرغ ها را اضافه کنید. ینی وقتی به خمیر دست می زنید حرارت را احساس کنید. خمیر سرد نباید باشه و داغ هم نباشه. بهتره تخم مرغ را با دست مخلوط خمیر کنید. بهتره از همزن استفاده نکنید. اگر هم با همزن مخلوط می کنید از سری خمیرگیرش استفاده کنید. تخم مغ ها باید دانه دانه به خمیر اضافه بشن. 3- فر را از قبل داغ کنید. خمیر باید در فر داغ قرار بگیره تا به خوبی پف کنه. 4- اگر خمیرتون به خوبی هم زده نشده باشه ممکنه نونها ترک بخوره. 5 خمیر قبل از ریختن در قیف باید براق و چسبنده باشه. 6 وقتی شیرینی پف کردن و مغز پخت شد از فر بیرون بیارید. 7 تخم مرغ هاتون باید تازه باشن. زمانی که تخم مرغ ها را اضافه کنید می تونید کمی وانیل یا یک قاشق گلاب یا کمی رنده پوست لیمو ترش اضافه کنید. 8 خامتون حتما فرم گرفته باشه. اگر خامه صبحانه استفاده می کنید، کمی پودر خامه یا ژلاتین بزنید. 9 اگه خمیر خوب توی فر پف نمی کنه و  بعد از درآوردن از فر شیرینی حالت خمیری داره و نرمه. این اتفاق وقتی میوفته که حین داغ زدن، کل آب موجود بخار نشده و در واقع خمیر شُل بوده. برای تِست کردن این مسئله قاشق باید توی خمیر داغ زده وایسته و نیفته. در این حالت یعنی آب کاملا بخار شده. 10 اگه ترک های روی نون خامهای خیلی زیاده، آرد توی خمیر به طور یکدست پخش نشده. خمیر باید قبل از ریختن روی سینی شیرینی کاملا هم زده شده، یکدست و براق باشه رفقا حتما مارو تو کانال یوتیوب و پیج اینستاگرام دنبال کنین Instagram:ashpazi_mozhi72 YouTube:آشپزی با مژی

همه توضیحات ...