طرز تهیه شیرینی نارگیلی به اسان ترین روش
شیرینی نارگیل یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس مورد استفاده قرار می گیرد.
مواد لازم شیرینی
پودر نارگیل
شکر
روغن مایع
سفیده تخم مرغ
آب لیمو
وانیل
شکر و سفیده و روغن را در مخلوط کن میریزیم ۲ دقیقه میکس می کنیم تا مواد کامل یک دست شود. اگر مواد سفت بود می توانید کمی روغن اضافه کنید.
مواد را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و مواد را هم بزنید و مواد نباید داغ شود ۵ دقیقه کافی است.مواد را در محیط اشپز خانه بگذارید تا خنک شود.
فر را با حرارت ۱۷۰ درجه روشن کنید تا گرم شود
مایه شیرینی که خنک شد آن را داخل قیف می ریزیم وداخل سینی کاغذروغنی پهن کنید و شیرینی ها را با فاصله قیف می زنیم.
برآمدگی روی شیرینی را با چرب کردن انگشت صاف کنید و شیرینی ها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ در فر قرار دهید. حتما با دمای فر خودتون چک کنید.
همه توضیحات ...