سه کوکی با یک خمیر

آشپزباشی
آشپزباشی
21 بار بازدید - 2 ماه پیش - کره ی به دمای اتاق
کره ی به دمای اتاق رسیده ۴۰۰ گرم پودر قند ۲۲۵ گرم وانیل شکری ۱۶ گرم نمک ۰.۲ گرم ۲ عدد تخم مرغ بکینگ پودر ۱۰ گرم آرد ۹۰۰ گرم شیرینی پسته لیمویی ۱۵ گرم پسته پوست لیمو ۳ گرم ۱۰۰ گرم شکلات سفید پسته گلبرگ های رز خوراکی کوکی شکلاتی پودر کاکائو ۵ گرم ۲۵۰ گرم شکلات شیری روغن آفتابگردان ۱۵ میلی لیتر ۳۰ گرم فندق کوکی بادام زمینی ۱۲۵ گرم بادام زمینی سفیده تخم مرغ یک عدد شکر ۳۰ گرم مربای توت فرنگی ۶۰ گرم نکات : شکلات رو با شکلات دلخواه جایگزین کنید. آجیل هایی رو که دوست دارید اضافه کنید. با این دستور تقریبا بیسکویت بادام زمینی ۳۰ ، کوکی شکلاتی ۲۷ عدد کوکی لیمو پسته ای ۳۸ عدد درست میشه . طرز تهیه کره نرم رو در یک کاسه عمیق بریزید پودر قند ، وانیل شکری و نمک رو اضافه کنید. مخلوط کنید تا یکدست بشه تخم مرغ ها رو یکی یکی در کاسه بشکنید. خوب مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید. ورز بدید تا ترکیب بشن ، خمیر کوکی رو به ۳ قسمت مساوی ( هر کدام ۵۴۰ گرم ) تقسیم کنید یک تکه از خمیر شیرینی رو بردارید و در یک کاسه عمیق قرار بدید. پسته آسیاب شده و پوست لیمو رو اضافه کنید. همه رو خوب مخلوط کنید تا ترکیب بشن . خمیر کوکی رو روی سطح کار آردپاشی شده برگردانید. خمیر رو به صورت گرد به ضخامت نیم سانتی متر باز کنید. کاتر کوکی بردارید و الگوی مورد نظر رو برش بزنید. روی سینی فر کاغذروغنی انداخته شده قرار بدید. تکه دوم خمیر کوکی رو بردارید در یک کاسه عمیق قرار بدید. پودر کاکائو رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه یک تکه از خمیر ( ۲۰ گرم ) رو بردارید و به شکل توپ دربیارید. توپ رو به شکل میله ای به طول ۸ سانتی متر باز کنید و روی سینی فر کاغذروغنی انداخته شده قرار بدید. حالا به سراغ سومین و آخرین تکه خمیر کوکی برید . مقداری از خمیر کوکی ( ۱۸ گرم ) رو بردارید و به شکل توپ دربیارید. این روش رو تکرار کنید تا خمیر تمام بشه سفیده های تخم مرغ رو در یک کاسه و بادام زمینی های درشت آسیاب شده رو در ظرف دوم بریزید. یک توپ بردارید و کمی صاف کنید. ابتدا به سفیده تخم مرغ آغشته کنید و سپس به بادام زمینی خرد شده آغشته کنید با انگشت اشاره خمیر رو به خوبی فشار بدید تا یک سوراخ عمیق ایجاد بشه . کوکی های بادام زمینی رو در سینی فر کاغذروغنی انداخته شده قرار بدید . ا
2 ماه پیش در تاریخ 1403/01/20 منتشر شده است.
21 بـار بازدید شده
... بیشتر