فوت و فن پخت خورشت آلو اسفناج در ایستگاه شکموها
خورشت آلو اسفناج از اون خورشت هایی که باید بلد باشی چطوری بپزیش که جا افتاده و لعاب دار بشه تا همه عاشق طعم بینطیرش بشن
تو این آموزش یسری تکنیک راحت و اصولی برای پخت یه خورشت آلو اسفناج آسون و خوشمزه بهتون یاد میدم تا با خیال راحت ازین دستور پخت استفاده کنید و بپزید و نوش جان کنید و از خوردنش لذت ببرید
شک نکن با این رسپی یه بار امتحانش کنی میره جزو لیست غذاهای خوشمزه و همیشگیت
حالا بریم مواد اولیه ش رو ببینم
مواد لازم :
اسفناج نیم کیلو
گوشت خورشتی 300 گرم
آلو خورشتی 150 گرم
پیاز نگینی خورد شده 2 عدد
عصاره قلم گوساله
ادویه ها و چاشنی ها:
زردچوربه 1 ق چ خ
پودر سیر 1 ق م خ
فلفل سیاه 1 ق چ خ
پودر عصاره گوشت یا نمک به مقدار لازم
همه توضیحات ...