قرمه سبزی حرفه ای

کانال آشپزی با فریبا
کانال آشپزی با فریبا
دوست داری همه فوت و فن های یه قرمه سبزی حرفه ای رو بهت بگم؟؟ اگه از اکسپلورر یا هشتگ پست منو میبینی، حتما یه سر هم به صفحه م ...
دوست داری همه فوت و فن های یه قرمه سبزی حرفه ای رو بهت بگم؟؟ اگه از اکسپلورر یا هشتگ پست منو میبینی، حتما یه سر هم به صفحه م بزن ، چون یه عالمه کلیپ آشپزی/طنز دارم و کلی شاد میشی اگر هم خوشت اومد، خوشحال میشم با من همراه بشی Follow: @ashpazi_fariba_bano Follow: @ashpazi_fariba_bano مواد لازم: لوبیاقرمز 1/2 پیمانه (90 گرم) لیموعمانی 5عدد(25گرم) مغزران گوسفند یا گوساله 400 گ پیاز( نگینی خرد شده) 2عدد(280گ) زردچوبه 1ق چ خ (3 گ ) آب قلم 2 لیوان سبزی خرد شده 450 گ مغز لیمو عمانی (2 گ) تخم شنبلیله (پودرشده) 1/4ق چ خ(1 گ) نمک.فلفل به میزان لازم شنبلیه خشک پودرشده 1ق س خ(10 گ) حالا روش پخت: سبزی گذاشتم رو شعله آبش کشیده که شد سرخش کردم. بعد از سرخ شدن بهش آب و آب قلم اضافه میکنیم به همراه تخم شنبلیله مدت 5 ساعت میزاریم با شعله خیلی ملایم بپزه. حالا روغن میزاریم حسابی داغ که شد با حرارت بالا گوشت میریزیم تا سرخ بشه. اصلا هم نزنین تا یک طرفش سرخ بشه. بعد پشت و رو میکنیم(دست نزدن بهش باعث میشه گوشت آب نندازه خشک نشه) سرخ که شد بهش پیازداغ و فلفل سیاه اضافه میکنیم. بعد از 5 ساعت پخت سبزی که گذشت گوشت رو اضافه میکنیم میزاریم تا بپزه. بعد از پخت گوشت لوبیا پخته شده رو میریزیم. به همراه نمک و لیمو عمانی و مغز لیمو عمانی میزاریم تاجا بیفته بعد از اینکه خورشت جا افتاد میریزیم داخل ظرف برای سرو روغن میزاریم داغ بشه شنبلیله خشک رو میریزیم(دقیقا روش نعنا داغ درست کردنه) بعد میریزم روی خورشتی که داخل ظرف سرو هست کل تایم پخت در قابلمه باشعله ملایم 8 ساعت هست نوش جان نکات بسیار مهم مخصوص حرفه ای ها: 1.لوبیا قرمز را از 24ساعت قبل در مقداری اب خیس کنید(در طول خیساندن؛2تا3بار اب ان را عوض کنید) بعد بزارین بپذه 2.روی لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و آنها را در قابلمه ای حاوی 2پیمانه آب بریزید و به مدت 15دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید لیمو عمانی ها به مدت 2 ساعت، در همان آب بمانند سپس هنگام مصرف آنها را از آب خارج کنید. ۳. برای تهیه قورمه سبزی، از لوبیا به اندازه زیاد استفاده نکنید ۴. سرخ کردن بیش از حد سبزی، باعث از بین رفتن ویتامین های آن میشود و رنگ خورش را تیره می کند. ۵. افزودن تخم شنبلیله به خورش قورمه سبزی، عطر آن را دو برابر می کند. ۶.در صورتی که مقدار شنبلیله زیاد باشد، باعث تلخی خورش می شود، برای رفع این مشکل، بهتر است از شنبلیله خشک نیز استفاده کنید. شنبلیله خشک علاوه بر اینکه خورش را تلخ نمی کند، باعث ایجاد عطر و طعم به یاد ماندنی نیز در خورش می شود. Follow: @ashpazi_fariba_bano Follow: @ashpazi_fariba_bano

همه توضیحات ...