طرز تهیه کاپ کیک گاناش شکلاتی

لرنیو
لرنیو
17 بار بازدید - 4 ماه پیش - مواد مورد نیاز: برای کاپ
مواد مورد نیاز: برای کاپ کیک وانیلی: 1 تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق 1/3 فنجان (65 گرم) شکر دانه ریز 1/3 فنجان (80 گرم) ماست ساده در دمای اتاق 3 قاشق غذاخوری (40 گرم) روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری (5 گرم) عصاره وانیل 3/4 فنجان (90 گرم) آرد همه منظوره 1 قاشق چایخوری (4 گرم) بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری (1 گرم) نمک برای گاناش شکلاتی: 100 گرم (حدود 2/3 فنجان) شکلات شیری 2 قاشق غذاخوری (30 گرم) شیر در دمای اتاق * *توجه: در صورت استفاده از شکلات نیمه شیرین، 1 یا 2 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید.
4 ماه پیش در تاریخ 1402/11/24 منتشر شده است.
17 بـار بازدید شده
... بیشتر