طرز تهیه کاپ کیک گاناش شکلاتی
17 بار بازدید -
4 ماه پیش
-
مواد مورد نیاز:
برای کاپ
مواد مورد نیاز:
برای کاپ کیک وانیلی:
1 تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
1/3 فنجان (65 گرم) شکر دانه ریز
1/3 فنجان (80 گرم) ماست ساده در دمای اتاق
3 قاشق غذاخوری (40 گرم) روغن نباتی
1 قاشق غذاخوری (5 گرم) عصاره وانیل
3/4 فنجان (90 گرم) آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری (4 گرم) بیکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری (1 گرم) نمک
برای گاناش شکلاتی:
100 گرم (حدود 2/3 فنجان) شکلات شیری
2 قاشق غذاخوری (30 گرم) شیر در دمای اتاق *
*توجه: در صورت استفاده از شکلات نیمه شیرین، 1 یا 2 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید.
4 ماه پیش
در تاریخ 1402/11/24 منتشر شده
است.
17
بـار بازدید شده