طرز تهیه پیتزا با فیله مرغ و سس قرمز با تمام نکات

6,414 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#پیتزا_با_فیله_مرغ_و_سس_قرمز مواد لازم: آرد سفید یا آرد نان ۲ لیوان شکر ۱ قاشق غذاخوری ‌ پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری نم ...
#پیتزا_با_فیله_مرغ_و_سس_قرمز مواد لازم: آرد سفید یا آرد نان ۲ لیوان شکر ۱ قاشق غذاخوری ‌ پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون یا روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم ۲/۳ لیوان طرز تهیه: برای خمیر پیتزا،تمام مواد خمیر را باهم مخلوط کنید .ده دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد. اگر از خمیر مایه تون اطمینان ندارید،تست کنید. یعنی شکر و خمیر مایه و آب ولرم رو باهم مخلوط کنید. درشو بزارید و ده دقیقه منتظر بمانید.اگر کف کرد و اومد بالا ،یعنی سالمه.در این صورت بقیه مواد باقیمانده رو بهش اضافه کنید و ده دقیقه ورز دهید. اگر خمیر کمی چسبنده بود،کمی آرد اضافه کنید. اما آرد زیادی به خورد خمیر ندید ،چون سفت میشه. ظرفی رو چرب کنید ،خمیر رو داخلش بزارید.درشو بپوشونید و یک ساعت در دمای محیط بزارید تا عمل بیاد و پف کنه. بعد از یک ساعت که خمیر عمل اومد، پف خمیر و بگیرید. مواد لازم برای روی پیتزا: فیله مرغ ۴ تکه (۲۰۰ گرم) نمک،پودر سیر،فلفل ،پاپریکا به میزان لازم روغن زیتون یا روغن مایع ۲ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم فلفل دلمه ۱ عدد فیله مرغ را خیلی نازک برش بزنید. بهش نمک،ادویه ها و روغن اضافه کنید. به مدت ۱ ساعت استراحت بدید تا خمیر پیتزا عمل بیاد. برای سس قرمز: گوجه ۳ عدد رب گوجه ۱ ق غ نمک،فلفل به میزان لازم روغن زیتون یا روغن مایع ۳ ق غ همه را با هم مخلوط کنید وبه مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بزارید تا گوجه بپزه و سس غلیظ بشه. من از سینی ۳۰ در ۴۰ استفاده کردم. داخل سینی را با ۲ ق غ آرد گندم و ۴ ق غ روغن مایع چرب کنید. با این مقدار خمیر،میتونید دو عدد پیتزا به قطر ۳۰ سانت داشته باشید. خمیر را داخل سینی پهن کنید .روش از سس قرمزی که آماده کردیم بریزید. مقداری پنیر پیتزا بریزید. فیله های مزه دار شده را بزارید.دوباره پنیر پیتزا بریزید. فلفل دلمه را خلالی برش بزنید و روی مواد بزارید.در فر از قبل گرم شده با دمای  ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت بپزید. در آخر گریل بزنید تا روی پیتزا طلائی بشه. نوش جان

همه توضیحات ...