طرز تهیه تارت فندقی خوشمزه
مواد مورد نیاز:
پایه:
خامه ترش 55 گرم. | 1.9 اونس.
شکر 55 گرم. | 1.9 اونس.
کره 85 گرم. | 3 اونس.
آرد 210 گرم. | 7.4 اونس.
وانیلین 1/4 قاشق چایخوری
کرم رنگ:
پودر قند 80 گرم. | 2.8 اونس.
کره 80 گرم. | 2.8 اونس.
پنیر خامه ای 250 گرم. | 8.8 اونس.
کارامل:
شکر 110 گرم. | 3.9 اونس.
آب 35 میلی لیتر.
خامه 75 میلی لیتر.
کره 35 گرم. | 1.2 اونس.
فندق 60 گرم. | 2.1 اونس.
همه توضیحات ...