تقویت دستگاه ایمنی بدن با گوشت خرچنگ
79 بار بازدید -
3 سال پیش
-
اگر در فصولی که انتقال
اگر در فصولی که انتقال بیماریها زیاد میشود، نگران ابتلا به بیماری هستید، باید به مصرف غذاهای دریایی از جمله خرچنگ روی بیارید..
.
پروتئین، اسیدهای چرب امگا-۳، و سلنیوم موجود در خرچنگ به تقویت و بهبود دستگاه ایمنی بدن بسیار کمک میکنن..
.
افزایش انرژی و بنیه
.
ویتامین B12 میتواند به افزایش متابولیسم (سوخت و ساز) اسیدهای چربی و آمینو اسیدها کمک کند. پروتئین بالای موجود در خرچنگ و تاثیر مثبت این مادهی غذایی بر متابولیسم (سوخت و ساز) باعث شدهاند خرچنگ به عنوان عاملی برای افزایش انرژی و بنیهی بدن شناخته شود.
.
پروتئین، ویتامین B12، و مادهی معدنی روی (زینک) موجود در خرچنگ نیز به تسریع در التیام زخمها کمک میکنند. پروتئین موجود در خرچنگ میتواند باعث بازیابی سلولهای قدیمی شود؛ و همچنین، ویتامین B12 و روی (زینک) نیز باعث تولید گلبول قرمز میشوند.
.
3 سال پیش
در تاریخ 1399/12/26 منتشر شده
است.
79
بـار بازدید شده