تقویت دستگاه ایمنی بدن با گوشت خرچنگ

mahimarket
mahimarket
79 بار بازدید - 3 سال پیش - اگر در فصولی که انتقال
اگر در فصولی که انتقال بیماری‌ها زیاد می‌شود، نگران ابتلا به بیماری هستید، باید به مصرف غذاهای دریایی از جمله خرچنگ روی بیارید.. . پروتئین، اسیدهای چرب امگا-۳، و سلنیوم موجود در خرچنگ به تقویت و بهبود دستگاه ایمنی بدن بسیار کمک می‌کنن.. . افزایش انرژی و بنیه . ویتامین B12 می‌تواند به افزایش متابولیسم (سوخت و ساز) اسیدهای چربی و آمینو اسیدها کمک کند. پروتئین بالای موجود در خرچنگ و تاثیر مثبت این ماده‌ی غذایی بر متابولیسم (سوخت و ساز) باعث شده‌اند خرچنگ به عنوان عاملی برای افزایش انرژی و بنیه‌ی بدن شناخته شود. . پروتئین، ویتامین B12، و ماده‌ی معدنی روی (زینک) موجود در خرچنگ نیز به تسریع در التیام زخم‌ها کمک می‌کنند. پروتئین موجود در خرچنگ می‌تواند باعث بازیابی سلول‌های قدیمی شود؛ و هم‌چنین، ویتامین B12 و روی (زینک) نیز باعث تولید گلبول قرمز می‌شوند. .
3 سال پیش در تاریخ 1399/12/26 منتشر شده است.
79 بـار بازدید شده
... بیشتر