طرز تهیه اورجینال آدانا کباب خوشمزه ترین کباب ترکیه ای (کباب کوبیده ترکیه ای)

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#آدانا_کباب #کباب_کوبیده_ترکیه_ای مواد لازم برای ۱۵ عدد : گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم پیاز متوسط ۱ عدد عدد فلفل کاپیا یا (فلفل ...
#آدانا_کباب #کباب_کوبیده_ترکیه_ای مواد لازم برای ۱۵ عدد : گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم پیاز متوسط ۱ عدد عدد فلفل کاپیا یا (فلفل دلمه‌ای رنگی) ۱ عدد سیر ۲ حبه جعفری تازه ۳۰ گرم (یک مشت) نمک،فلفل،پاپریکا،سماق به میزان لازم آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن مواد لازم برای تهیه سالاد مخصوص: پیاز ۱ عدد جعفری خرد شده ۸ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی ۱ عدد آب‌لیمو تازه ۱ قاشق غذاخوری نمک، فلفل به مقدار لازم روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: جعفری،پیاز،سیر،فلفل دلمه رو داخل خرد کن یا غذا ساز بریزید و چرخ کنید.میتونید با کارد هم ساطوری کنید.به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.نمک و ادویه ها رو به همراه آرد سوخاری اضافه کنید و حسابی ورز بدید. آدانا کباب به دو روش کبابی و تابه‌ای تهیه می‌شود. اگر می‌خواهید از روش کبابی استفاده کنید، باید مواد گوشتی را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید. سپس آن را مانند کباب کوبیده؛ ولی بزرگ‌تر و پهن‌تر به سیخ بکشید، طوری که شکل لوله‌ای داشته باشد و روی منقل زغالی بگذارید تا پخته شود. در روش دوم پخت آدانا کباب نیازی نیست که مواد گوشتی آماده شده را در یخچال بگذارید. بلافاصله بعد از آماده شدن مواد می‌توانيد گلوله‌ای به اندازه یک نارنگی از گوشت بردارید و آن را توی دستتان مانند یک سوسیس ،شکل بدهید. می‌توانید بعد از شکل دادن یک سیخ چوبی نسوز هم از وسط آن‌ها رد کنید که شکل زیباتری به آدانا کباب می‌دهد. در مرحله آخر مقداری روغن را داخل یک ماهی‌تابه مناسب بریزید و وقتی خوب داغ شد، کبابها را توی روغن داغ بگذارید. شعله اجاق را کم کنید تا آدانا کباب شما کاملاً مغزپخت شود. هراز گاهی آن‌ها را پشت و رو کنید تا هر دو طرف به صورت یکنواخت سرخ شوند. بیست دقیقه زمان لازمه تا کباب آماده بشه.در تابه رو نزارید،چون کباب آب میندازه. طرز تهیه سالاد مخصوص آدانا کباب: پیاز‌ها را به صورت خلالی برش بزنید. گوجه فرنگی را نگینی خرد کنید. پیاز و گوجه‌های خرد شده را با آب‌لیمو، نمک، جعفری خرد شده، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید. وقتی کباب‌های آماده را در ظرف سرو قرار دادید، می‌توانید سالاد مخصوص را کنار آن بریزید. همچنین برای سرو این غذا می‌توانید از نان پیتای مخصوص ترکیه که برای ساندویچ مناسب است، استفاده کنید یا از نان لواش استفاده کنید.

همه توضیحات ...