طرز تهیه ذرت مکزیکی (آموزش ذرت مکزیکی)
58.5 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
#ذرت_مکزیکی
میتونید اول دون کنید
#ذرت_مکزیکی
میتونید اول دون کنید بعد بپزید.
میتونید اول بپزید بعد دون کنید.
من اول پختم بعد دون کردم.
من به ازای ۴عدد ذرت ،۱قاشق غذاخوری شکر،۱/۴قاشق چایخوری نمک،۴لیوان آب ریختم .
به مدت ۱ساعت پختم.
نحوه دون کردن ذرت:
ابتدا یک ردیف را با چاقو به صورت عمودی جدا میکنیم و بعد دور های بعدی رو میتونیم به راحتی با دست خالی کنیم.
طرز تهیه:
کنسرو ذرت یا ذرت پخته: ۳لیوان
قارچ : ۵عدد
سس مایونز: ۳ق غ
نمک فلفل سیاه آویشن به میزان لازم
پنیر پیتزا: ۲لیوان
آبلیمو : ۱قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ماهیتابه رو روی شعله کم بذارید.کره رو اضافه کنید.
قارچ خرد شده به همراه آبلیمو اضافه کنید و تفت بدید.
ذرت پخته شده رو اضافه کنید و تفت بدید.نمک،فلفل،آویشن بزنید.
پنیر پیتزا رو اضافه کرده و تفت بدید تا پنیر آب بشه.
گاز رو خاموش کنید و سس مایونز رو اضافه کنید و مواد رو کاملا بهم بزنید تا یکدست بشه.
نکته: اصلا نگران بریدن مایونز نباشید چون نمیبره
نکته: وقتی به قارچ آبلیمو میزنید دیگه سیاه نمیشه .
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
2 سال پیش
در تاریخ 1401/07/28 منتشر شده
است.
58,530
بـار بازدید شده