طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ با تمامی نکات

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
6.7 هزار بار بازدید - 9 ماه پیش - #لوبیا_پلو_با_مرغ مواد لازم: پیاز ۲
#لوبیا_پلو_با_مرغ مواد لازم: پیاز ۲ عدد لوبیا سبز ۴۰۰ گرم (۳لیوان لوبیا خرد شده) برنج ۴ لیوان مرغ ۳ تکه کامل (فرقی نمیکنه ران یا سینه مرغ باشه ) رب گوجه فرنگی ۴ ق غ آب ۱ لیوان نمک،فلفل ،زردچوبه،پودر گل محمدی،پودر دارچین،پودر زیره سیاه به میزان لازم زعفران به میزان دلخواه روغن به میزان لازم برای ته دیگ: کنجد،روغن ،نان به میزان لازم طرز تهیه: پیاز ها را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.من روغن بیشتری ریختم و در آخر روی پلو ،روغن یا کره نمیریزم.مرغ را به تکه های دلخواه خرد کنید و با پیاز تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک،فلفل و زردچوبه بزنید و تفت بدید. رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید تا رنگ باز کنه. لوبیا سبز را به سایز دلخواه برش بدید و به مواد اضافه کنید و بهم بزنید. یک لیوان آب بریزید و در تابه را بزارید. با حرارت کم به مدت نیم ساعت بپزید. بعد از نیم ساعت،باید سس غلیظ باشه و آب نداشته باشه وگرنه پلو شفته می‌شود.اگر سس آبدار بود،با در باز بجوشه تا سس غلیظ بشه. داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید.روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.برنج را چند ساعتی بخیسانید. به آب در حال جوش اضافه کنید. ۵ الی ۷ دقیقه بجوشه.وقتی برنج نرم شده اما مغزش سفته،آبکشی کنید. داخل قابلمه روغن بریزید،کنجد بپاشید.تکه های نان لواش بزارید.میتونید از سیب زمینی یا برنج برای ته دیگ هم استفاده کنید. مقداری از برنج آبکشی بریزید .از سس آماده روی برنج بریزید.پودر گل محمدی،پودر دارچین و پودر زیره سیاه بپاشید.مقداری زعفران بریزید.همینطور به ترتیب لایه ها را تکرار کنید. در قابلمه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://www.seevid.ir/c/ashpazinarges1017 برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20‌ ‌
9 ماه پیش در تاریخ 1402/07/09 منتشر شده است.
6,747 بـار بازدید شده
... بیشتر