سه روش جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ

banoojan.co
یک پست کاربردی برای تفکیک زرده و سفیده برای پخت کیک های پایه #خامه_کشی از مهم ترین کارهایی که در پخت #کیک_اسفنجی و #کیک_شیفون ...
یک پست کاربردی برای تفکیک زرده و سفیده برای پخت کیک های پایه #خامه_کشی از مهم ترین کارهایی که در پخت #کیک_اسفنجی و #کیک_شیفون باید انجام بدید جدا کردن صحیح زرده و سفیده تخم مرغه . چون همونطور که گفتم کیفیت این #کیک ها به درست #فرم_دادن_سفیده است و دشمن فرم سفیده چربیه و چون زرده تخم مرغ داخلش چربی داره اگر با سفیده مخلوط بشه مانع فرم گرفتن سفیده میشه ،پس باید به دقت زرده رو از سفیده جدا کنید که داخل سفیده ذره ای زرده وارد نشه . بعد ازون وارد مرحله فرم دادن میشیم که در ادامه پستهای آموزشی بهش می رسیم .

همه توضیحات ...