Dacquoise Recipe |شیرینی لطیفه |شیرینی تر خانگی برای عید نوروز | شیرینی خامه ای
My youtube channel️
کانال یوتوب من️
https://youtu.be/toed34NCtvM
مواد لازم برای مرنگ:
سفیده ی تخم مرغ (در دمای اتاق) ۷۰گرم
شکر ۲۵گرم
وانیل اکستراکت ۱/۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای شیرینی لطیفه:
پودر بادام ۷۰گرم
پودر شکر ۵۰گرم
آرد کیک ۲۵گرم
مواد لازم برای لایه ی میانی لطیفه:
خامه ی قنادی ۱۵۰گرم
پودر شکر ۱۵گرم
*در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ دقیقه بپزید
همه توضیحات ...