5 غذای ساده با سیب زمینی
0:00 دستور 1
مواد تشکیل دهنده:
3 عدد سیب زمینی متوسط (300 گرم)
پختن
پوره کردن
1 قاشق چایخوری نمک
1 عدد تخم مرغ
1 فنجان آب سیب زمینی
1 قاشق چایخوری مخمر خشک (7 گرم)
1 قاشق چایخوری شکر
مخلوط کردن
450-500 گرم آرد گندم
خمیر را ورز دهید
برس را با 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی بمالید
روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه صبر کنید
دست ها را با روغن نباتی بمالید
خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید
به شکل توپ بغلتانید
به مدت 5-7 دقیقه با حوله بپوشانید
روغن نباتی را گرم کنید
روی حرارت متوسط سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود
به کمک یک دستمال روش رو بپوشونید
4:19 دستور شماره 2
مواد تشکیل دهنده:
200 میلی لیتر آب گرم (1 فنجان)
100 میلی لیتر شیر گرم (1/3 فنجان)
1 قاشق غذاخوری شکر (10 گرم)
1 قاشق چایخوری مخمر خشک (4 گرم)
1 قاشق چایخوری نمک (5 گرم)
آرد گندم 350 گرم (2 فنجان)
مخلوط کردن
با یک حوله بپوشانید و بگذارید 1 ساعت بماند
یک سوراخ ایجاد کنید
روغن نباتی را گرم کنید
روی حرارت متوسط سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود
7:21 دستور شماره 3
مواد تشکیل دهنده:
3 عدد تخم مرغ
200 گرم خامه ترش یا ماست
مخلوط کردن
2 لیتر شیر 2.5-3٪
1 قاشق غذاخوری نمک
حرارت دهید تا بجوشد
مخلوط تخم مرغ را بریزید
7-10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید
قبل از جدا شدن از سرم
آتش را خاموش کنید و 1-2 دقیقه بگذارید
پنیر را در الکی که با پارچه پنیر پوشانده اید قرار دهید
مقداری مایع را فشار دهید
در قالب با سوراخ قرار دهید
آن را وزن کرده و یک شب در یخچال بگذارید
به هر ضخامتی برش دهید
11:13 دستور شماره 4
مواد تشکیل دهنده:
1 عدد تخم مرغ
0.5 قاشق چایخوری نمک
300 میلی لیتر شیر (1 فنجان) در دمای اتاق
مخلوط کردن
300 گرم آرد گندم + 10 گرم بیکینگ پودر (1 قاشق غذاخوری)
مخلوط کنید تا یکدست شود
روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه صبر کنید
در روغن نباتی روی حرارت متوسط سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود
یک دستمال بپوش
300 گرم کارامل نرم
30 گرم کره
به مدت 1 دقیقه در مایکروویو گرم کنید
مخلوط کردن
با دست خیس محکم فشار دهید
به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید
همه توضیحات ...