آموزش فرنی بستنی-برنامه مل ترمی-سمانه پیرکمالی

3,658 بازدید
بیشتر
یه سلام پر از سلامتی تقدیم شما مهربونا ایندفعه با طرز تهیه یه دسر خوشمزه و همه پسند اومدم سراغتون فرنی بستنی؛فوق العاده ست مو ...
یه سلام پر از سلامتی تقدیم شما مهربونا ایندفعه با طرز تهیه یه دسر خوشمزه و همه پسند اومدم سراغتون فرنی بستنی؛فوق العاده ست مواد لازم: زرده تخم مرغ ۲عدد وانیل ۱/۴قاشق چایخوری شکر نصف لیوان (عسل بدلخواه) نشاسته ذرت۳قاشق غ سرپر(الک شده) شیر۲,۲/۳لیوان بستنی وانیلی ۱۵۰گرم(۳/۴لیوان) پودر ژلاتین ۱قاشق غذاخوری خامه صبحانه۲قاشق غذاخوری نصف بسته پودر ژله (بدلخواه) خوووووب نصف بسته پودر ژله رو در۲/۳لیوان آبجوش حل کرده ودرقالب چرب بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد ۲عدد زرده تخم مرغ رو +۱/۴قاشق چایخوری وانیل+۱/۲پیمانه شکر پنج دقیقه با دور تند همزن بزنید تا رنگ آن روشن شود سه قاشق غذا خوری سر پر نشاسته ذرت را در کمی شیر حل کنید ۲,۲/۳لیوان شیر برای دسر کافیه بقیه شیر+نشاسته ذرت حل شده در شیر+زرده وشکر همزده رو در قابلمه بریزید روی حرارت ملایم هم بزنید تا کاملآ غلیظ شده و رد قاشق روی آن بماند ۱۵۰ گرم (۳/۴لیوان بستنی نرم)اضافه و حرارت را خاموش کنید یک قاشق غذاخوری پر ژلاتین+۱/۴پیمانه آب مخلوط و روی بخارکتری بگذارید تا ژلاتین حل شود ژلاتین حل شده را هم اضافه و مخلوط کنید ۲قاشق غذاخوری خامه صبحانه+۱/۴قاشق چایخوری وانیل یا اسانس دلخواه و کمی رنگ خوراکی ژله ای(به دلخواه) درون مایه بریزید ژله نیم بند شده؛ حالا مایه دسر ولرم را روی آن بریزید ۸ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد من یک لایه ژله هم در انتها در قالب ریختم دسر به راحتی از ظرف جدا میشود در ظرف سرو برگردانید نوش جااان @n.mirshekarii #آشپزیهایمامان_گلی كانال آشپزی ما رو دنبال کنید ‌‏https://telegram.me/chefmamangoli ‏‎ ضرر نداره لینک لمس کنید #‌اشپزی #‌آموزشآشپزی #‌آشپزیایرانی # #‌اسنک #‌آشپزی #‌اشپزی #‌غذایسالم #‌پیتزا #‌دستپخت #‌عصرانه #‌خورشت #‌خوراکی #‌سالاد #‌آموزشآشپزی #‌فینگرفود #‌رسپی #‌غذایخانگی #‌کوکی #‌قنادی #‌سوپ #‌کیکخونگی #‌غذایایرانی #‌آشپزیآسان#زابل#زاهدان#غذاهایمحلی#فستفود#مل ترمی#شبکههامون#سمانه پیرکمالی#دخترسیستان#آشپزیسیستانی#کشکزابلی#اوجیزک#

همه توضیحات ...