طرز تهیه کباب کوبیده
رای درست کردن کباب کوبیده چند نکته هست که اگر رعایت شود خیلی راحت میتونید کباب درست کنید و لذت ببرید .
.
شما میتوانید از گوشت ران یا سردست یا قلوگاه گوساله استفاده کنید .
.
شما میتوانید از گوشت ران یا سردست گوسفند استفاده کنید .
.
توجه داشته باشید اگر از هر کدام از قسمتهای گوساله که بالا ذکر شد استفاده کردید حتما باید قلوگاه گوسفند در آن ترکیب شود یا دنبه گوسفند
.
توجه داشته باشید اگر از هر کدام از قسمتهای گوسفند استفاده کردید باید قلوگاه خود گوسفند را داخلش استفاده کنید .
.
توجه داشته باشید گوشتی که تهیه میکنید را حتما باید چند ساعتی داخل فریزر بیات کنید .
.
توجه داشته باشید برای چرخ کردن گوشت ،گوشتتان حتما باید کمی یخ داشته باشه.
.
توجه داشته باشید که چرخ گوشتی که استفاده میکنید حتما باید یا صنعتی باشه یا نیمه صنعتی با چرخ گوشت معمولی اصلا نمیشه ،چون گوشت جویده میشه .
.
توجه داشته باشید ابتدا همه مواد را باید یک چرخ نخودی کنید ،فلفل و نمک را بزنید و بعد مجدد دو مرتبه چرخ ریز بزنید این کار باعث میشه چسب بهتری صورت گیرد.
.
توجه داشته باشید جوش شیرین به هیچ عنوان
.
مواد لازم جهت تهیه :
.
مقدار یک کیلو گوشت قرمزی که داریم ،موادی که باهاش باید ترکیب بشود .
.
چهارصد گرم قلوگاه گوسفند یا سیصدو پنجاه گرم دنبه گوسفند
.
سیصدو پنجاه گرم تفاله پیاز یا دویست گرم پیاز درسته
.
نمک در هر یک کیلو مواد کباب دوازده گرم و فلفل سیاه پنج گرم .
توجه :دوستانی که دوست دارند چسب کباب بیشتر بشود و راحت بتوانند به سیخ بگیرند میتوانند در جمع یک کیلو گوشت قرمز ،دویست گرم سینه مرغ بزنند .
.
پیاز نیازی به یخ زدن ندارد در چرخ کردن . . .
خوشحالم از اینکه تمام نکات مهم کباب را توضیح دادم و همه میتونند استفاده ببرند ،حالا همکارایی که پیام میدادند که چرا توضیحات میدید این کار درست نیست لذت ببرند ؟؟؟؟؟؟؟؟
همه توضیحات ...