قابلی پلو افغانستانی

80 بازدید
بیشتر
مریم جابری
مریم جابری
سلام امروز آموزش قابلی پلو داریم زردک اگه گفتید به چه زبانی بود؟ این قازان ها موجب پیوند زن و شوهر میشه چون تهدیگش رو میتونی ...
سلام امروز آموزش قابلی پلو داریم زردک اگه گفتید به چه زبانی بود؟ این قازان ها موجب پیوند زن و شوهر میشه چون تهدیگش رو میتونی با قاشق فلزی بخوری و خط هم نیفته روغن هم که نمیپاشه به اطراف به خاطر شکلش. حرارتم که یکنواخت پخش میکنه . مواد لازم: گوشت گوسفندی یا اگه نداشتید گوساله نیم کیلو کشمش هویج ادویه ها: زردچوبه ۱/۳ یا نصف ق چ (قابل حذف) تخم گشنیز نصف ق چ فلفل سیاه ۱/۳ ق چ پودر زیره ۱/۳ ق چ نمک به مقدار لازم نکات: گوشت رو با ابجوش بپزید که سفت نشه. برنج رو نوخته داخل اب گوشت بریزید اگه ابش زیاد بود از روش بردارید و تیلید باهاش درست کنید اگه برنج ایرانی تازه بود میتونید آبکش کنید( نیم پز شه) بعد لایه لایه برنج ، آب گوشت و گوشت ، بریزید اخر سر هم روش کشمش و هویج بریزید بذارید بپزه.

همه توضیحات ...