قابلی پلو افغانستانی
سلام امروز آموزش قابلی پلو داریم
زردک اگه گفتید به چه زبانی بود؟
این قازان ها موجب پیوند زن و شوهر میشه
چون تهدیگش رو میتونی با قاشق فلزی بخوری
و خط هم نیفته
روغن هم که نمیپاشه به اطراف به خاطر شکلش.
حرارتم که یکنواخت پخش میکنه .
مواد لازم:
گوشت گوسفندی یا اگه نداشتید گوساله نیم کیلو
کشمش
هویج
ادویه ها:
زردچوبه ۱/۳ یا نصف ق چ (قابل حذف)
تخم گشنیز نصف ق چ
فلفل سیاه ۱/۳ ق چ
پودر زیره ۱/۳ ق چ
نمک به مقدار لازم
نکات: گوشت رو با ابجوش بپزید که سفت نشه.
برنج رو نوخته داخل اب گوشت بریزید اگه ابش زیاد بود از روش بردارید و تیلید باهاش درست کنید
اگه برنج ایرانی تازه بود میتونید آبکش کنید( نیم پز شه) بعد لایه لایه برنج ، آب گوشت و گوشت ، بریزید اخر سر هم روش کشمش و هویج بریزید بذارید بپزه.
همه توضیحات ...