طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

202,513 بازدید
بیشتر
آشپزخونه کوچیک من
آشپزخونه کوچیک من
مجلسی و خوشمزه.حتما همتون این غذا رو با روش خودتون درست کردین.این هم روش منه.بعضی می پرسند که چرا از اول مرغ رو جداگانه سرخ کردی ...
مجلسی و خوشمزه.حتما همتون این غذا رو با روش خودتون درست کردین.این هم روش منه.بعضی می پرسند که چرا از اول مرغ رو جداگانه سرخ کردیم و بعد با پیاز؟جواب اینه که سرخ کردن مرغ خام زمان بره و حرارت زیاد می خواد.اگه با پیاز سرخ کنیم پیاز میسوزه و نهایتا رنگ خورشت تیره میشه.یه چیز دیگه اینکه وقتی از اول به مرغ رب گوجه بزنیم و بگزاریم بپزه؛رنگش تیره میشه و دیگه خوشرنگ نیست.برای همین من آخر درستش میکنم.

همه توضیحات ...