آموزش دستور پخت مرغ شکم پر (ظرف کو)

1,022 بازدید
بیشتر
ظرف کو
آموزش آشپزی آسان با فیلم های آموزشی ظرف کو مجموعه یظرف کو ZarfCo با حدود نیم قرن تجربه در حوزه لوازمات آشپزخانه افتخار دارد تا ...
آموزش آشپزی آسان با فیلم های آموزشی ظرف کو مجموعه یظرف کو ZarfCo با حدود نیم قرن تجربه در حوزه لوازمات آشپزخانه افتخار دارد تا اینک در فضای مجازی ظروف پخت و پز مورد نیاز شما را با نازلترین قیمت و بهترین کیفیت و واقعی ترین گارانتی در اسرع وقت تقدیم شما کند. https://zarfco.ir/ مرغ شکم پر : مرغ شکم پر یکی از غذا های پرطرفدار و رایج در سراسر ایران هست که تقریبا در تمام نقاط کشور به یک صورت آماده میشود اما ترکیبات داخل مرغ گاها تفاوت میکند. مواد لازم جهت طبخ مرغ شکم پر : 1. پیاز داغ طلایی ( 3 قاشق سوپ خوری ) 2. زردچوبه ( به مقدار لازم) 3. کشمش پلویی تفت داده شده ( 20 گرم) 4. زرشک تفت داده شده ( 10 گرم ) 5. گردوی چرخ کرده ( 100 گرم ) 6. کشمش پلویی تفت داده شده ( 20 گرم ) 7. جعفری و گشنیز خرد شده ( 70 گرم ) 8. رب انار ( 3 تا 4 قاشق سوپ خوری ) 9. پودر گلپر (2/1 قاشق چایخوری) 10. دارچین (4/1 قاشق چایخوری) 11. سیر له شده ( یک حبه ) 12. نمک و فلفل ( به مقدار لازم) 13. مرغ درشته با پوست ( 1 عدد) 14. نخ و سوزن برای دوختن شکم مرغ 15. سیب زمینی درشت خرد شده ( 5 تا 6 عدد) 16. زعفران دم کشیده ( 3 قاشق چایخوری ) 17. کره ی ذوب شده ( 30 گرم ) مراحل طبخ مرغ شکم پر : 1. ابتدا یک تابه برداشته و به میزان لازم روغن درونش بریزید سپس پیاز داغ طلایی ، زردچوبه ، کشمش پلویی تفت داده شده ، زرشک تفت داده شده و گردوی چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و همران با داغ شدن ترکیب کنید. 2. داخل یک کاسه گردوی چرخ کرده ، کشمش پلوی تفت داده شده ، جعفری و گشنیز خرد شده ، رب انار ، پودر گلپر ، دارچین ، سیر له شده ، نمک و فلفل را مخلوط کنید. 3. حالا مواد آماده شده را داخل شکم مرغ بریزید و سپس شکم مرغ را با نخ و سوزن بدوزید. 4. یک تابه مرغ برداشته سیب زمینی درشت خرد شده ، هویج استوانه ای خرد شده را داخلش بریزید و مرغ شکم پر را وسط تابه مرغ قرار دهید ، کره و زعفران دم کشیده را به روی مرغ پخش کنید و داخل فر قرار دهید. و اجازه ی طبخ دهید.

همه توضیحات ...