ته چین با مرغ و قارچ بسیار خوشمزه

1.1 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - فیله های مرغ را با
فیله های مرغ را با نمک،فلفل ،پودر سیرو زعفران مرینیت کنید و اجازه دهید حدود ۱ ساعت استراحت کند تا مزه بگیرد. سپس در تابه ای همراه روغن و پیاز خلالی شده سرخ کنید یا روی سنگ گریل کنید. مواد لازم برای ته چین ... فیله مرغ ۱۰ عدد پخته شده یا سه عدد شینسل آب پز شده و ریش شده برنج پلو پز شده ۹ پیمانه تخم مرغ ۶ عدد قارچ بلانچ شده و اسلایس شده ۱۰۰ گرم ذرت ۲ قاشق غذاخوری پر ماست ۳۵۰ گرم زرشک ۳ قاشق غذا خوری (زرشک را شستشو دهید همراه شکر حدود ۲ دقیقه در ظرفی تفت دهید) روغن مایع۱ لیوان آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری شکر ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و پودر دارچین به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم ابتدا در ظرفی تخم مرغها و ماست و روغن و زعفران و نمک و فلفل و دارچین و آبلیمورا با هم زن دستی بهم میزنیم تا مایه ای یکدست تهیه شود . برنج را اضافه کرده و به هم میزنیم تا مواد ته چین کاملا با هم مخلوط شود سپس در ظرف ته چین ابتدا مقدار کمی روغن ریخته و کف ظرف را به روغن آغشته کنید سپس نیمی از مایه ته چین را کف ظرف پهن کنید . فیله های مرغ یا (شینسل پخته شده و ریش شده ) را روی لایه اول ته چین بچینید قارچ و ذرت و زرشک اضافه کنید سپس لایه بعدی ته چین را روی مواد بریزید و سطح ته چین را صاف کنید مقداری زرشک دیگر بریزید و با کف گیر یا شئ صاف روی ته چین بکشید تا کاملا صاف شود... روی ته چین را فویل بکشید و در فر در دمای۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید . وقتی اطراف ته چین طلایی رنگ شد ته چین شما آماده است... ظروف مورد نظر یا چدن یا پیرکس یا تفلون باشد موقع سرو با زرشک و خلال بادام خیس خورده و خلال پسته تزئین کنید. میتوانید از کشمش خیس خورده و تفت داده نیز در مواد لازم استفاده کرد
4 سال پیش در تاریخ 1399/06/26 منتشر شده است.
1,177 بـار بازدید شده
... بیشتر