آموزش خامه کشی (خامه زدن ) کیک تولد کامل و با نکات در توضیحات

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
2.7 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - نکات خامه کشی رو بگم
نکات خامه کشی رو بگم براتون 1️سعی کنید کیک رو یک روز قبل از خامه کشی درست کنید تا موقع برش کمتر خرد بشه 2️حتما با شربت ،قهوه یا نسکافه یا شیر کیک رو مرطوب کنید 3️خامه رو خیلی خوب فرم بدین در حدیکه از پره های همزن پرتاب بشه 4️موقع خامه کشی باید سرعت عمل داشته باشین تا خامه آب نشه 5️حین خامه کشی فضای خونه رو خنک نگهدارین و کتری روی گاز نداشته باشین 6️از هر فیلینگی‌میتونید برای مواد میانی کیک استفاده کنید
2 سال پیش در تاریخ 1401/05/23 منتشر شده است.
2,707 بـار بازدید شده
... بیشتر