بشقاب جانبو - گردو پلو (غذای بومی چهارمحال بختیاری)

10,349 بازدید
بیشتر
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
گردو پلو یکی از غذاهای خوشمزه شهرکرد هست که برای درست کردنش نیاز به مواد زیر دارین: گردو 2/5 پیمانه گوشت گوسفندی 300 گرم پیاز ...
گردو پلو یکی از غذاهای خوشمزه شهرکرد هست که برای درست کردنش نیاز به مواد زیر دارین: گردو 2/5 پیمانه گوشت گوسفندی 300 گرم پیاز 2 عدد برنج 3 پیمانه زرشک 3 ق غ زعفران 3 ق غ هل آسیاب شده به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه روغن و کره برای روی پلو طرز تهیه گردو پلو: یکی از پیاز‌ها رو نگینی خرد کنین و تفت بدین تا کمی سبک بشه. بعد گوشت رو به تکه‌های کوچیک تقسیم کنین و به همراه فلفل و زردچوبه با پیاز تفت بدین تا کمی رنگ گوشت عوض بشه. آب جوش رو بهش اضافه کنین و روی شعله ملایم بذارین تا بپزه. گردو رو به مدت یک‌ ساعت بذارین خیس بخوره و بعد خرد کنین. برنج رو داخل آب جوش بریزین، وقتی نیم پز شد آبکش کنین و بذارین دم بکشه. پیاز دوم رو خلالی خرد کنین و تفت بدین تا طلایی بشه بعد گردو، زرشک، گوشت پخته شده، نمک، هل و زعفران دم کرده رو اضافه کنین و کمی تفت بدین. مخلوط بدست آمده رو بین پلو بریزین و کنار زیتون، سبزی و یه ته‌دیگ سیب زمینی این غذای خوشمزه رو نوش جان کنین ! درضمن می‌تونین مخلوط گردو و گوشت رو بعد از آبکش کردن برنج بین پلو بریزین و باهم بپزین. شما این غذا رو چطوری درست می‌کنین؟ لینک این ویدیو رسپی رو برای دوستانتون هم ارسال کنید! www.canbo.ir

همه توضیحات ...