چای خرمالو

123پز
123پز
آب هشت پیمانه زنجبیل (تازه و خرد شده) 1 قطعه (حدود هشت سانتی‌متر) چوب زردچوبه (خرد شده) 1 قطعه (حدود هش ...
آب هشت پیمانه زنجبیل (تازه و خرد شده) 1 قطعه (حدود هشت سانتی‌متر) چوب زردچوبه (خرد شده) 1 قطعه (حدود هشت سانتی‌متر) دانه فلفل سیاه (تازه) 1 قاشق چای‌خوری چوب 2 عدد خرمالو (اسلایس شده) 1 عدد عسل به مقدار دلخواه طرز تهیه چای خرمالو مرحله اول آب، زنجبیل، زردچوبه، دانه¬‌های فلفل، چوب دارچین و اسلایس¬‌های خرمالو را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد. مرحله دوم حرارت زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید مواد بین 20 تا 30 دقیقه روی حرارت باشند. مرحله سوم چای را از صافی بگذرانید و در یک قوری بریزید. مرحله چهارم چای را در فنجان¬ یا کاسه بریزید. می¬‌توانید آن را با عسل شیرین کنید. نوش جان! نکات طرز تهیه چای خرمالو برای شیرین کردن این چای می‌¬توانید از شیرین ¬کننده¬‌های متنوعی مانند شکر، عسل، استویا و استفاده کنید. چند اسلایس خرمالو برای تزئین کنار بگذارید. می¬توانید چای خرمالوی خنک شده و به دمای اتاق رسیده را تا چند روز در یخچال نگهداری کنید. قبل از مصرف آن را دوباره گرم کنید.

همه توضیحات ...