آموزش پخت کاپ کیک هندوانه ای در سولاردام الجی

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
3.6 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - ️مواد لازم برای حدود ۱۲
️مواد لازم برای حدود ۱۲ تا کاپ کیک : تخم مرغ ۲عدد وانیل نصف ق چ شکر نصف لیوان شیر دو سوم لیوان روغن مایع ۲ق غ عسل ۲ق غ آبلیمو یک ق غ آرد قنادی یک لیوان + دو سوم لیوان بکینگ پودر یک و نیم ق چ رنگ خوراکی سبز و قرمز تخم مرغ + وانیل +شکر رو با همزن میزنیم ، بعد شیر +روغن + عسل و آبلیمو رو اضافه کرده و با همزن میزنیم در آخر آرد و بکینگ پودر رو میریزیم و هم میزنیم مواد رو به دو قسمت تقسیم کرده ، رنگ ژله ای خوراکی اضافه کرده و در قیف میریزیم و در قالب به همراه کپسولها پایپ میکنیم ️برای پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۷۰ درجه پیش گرمایش میکنیم و بعد به همراه سه پایه کوتاه و با زمان ۲۰ دقیقه میزاریم تا بپزه ️برایپخت در فر : یک ربع از قبل گرم میکنیم و بعد با دمای ۱۸۰درجه زمان ۲۵ دقیقه میزاریم تا بپزه
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/23 منتشر شده است.
3,658 بـار بازدید شده
... بیشتر