آموزش پخت کاپ کیک هندوانه ای در سولاردام الجی
3.6 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
️مواد لازم برای حدود ۱۲
️مواد لازم برای حدود ۱۲ تا کاپ کیک :
تخم مرغ ۲عدد
وانیل نصف ق چ
شکر نصف لیوان
شیر دو سوم لیوان
روغن مایع ۲ق غ
عسل ۲ق غ
آبلیمو یک ق غ
آرد قنادی یک لیوان + دو سوم لیوان
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
رنگ خوراکی سبز و قرمز
تخم مرغ + وانیل +شکر رو با همزن میزنیم ، بعد شیر +روغن + عسل و آبلیمو رو اضافه کرده و با همزن میزنیم در آخر آرد و بکینگ پودر رو میریزیم و هم میزنیم مواد رو به دو قسمت تقسیم کرده ، رنگ ژله ای خوراکی اضافه کرده و در قیف میریزیم و در قالب به همراه کپسولها پایپ میکنیم
️برای پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۷۰ درجه پیش گرمایش میکنیم و بعد به همراه سه پایه کوتاه و با زمان ۲۰ دقیقه میزاریم تا بپزه
️برایپخت در فر : یک ربع از قبل گرم میکنیم و بعد با دمای ۱۸۰درجه زمان ۲۵ دقیقه میزاریم تا بپزه
3 سال پیش
در تاریخ 1400/09/23 منتشر شده
است.
3,658
بـار بازدید شده