آموزش خورشت سبزی فسنجان گیلانی

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
6.6 هزار بار بازدید - 8 ماه پیش - #سبزی_فسنجون_گیلانی #سبزی_فسنجان_گیلانی مواد لازم: گردوی
#سبزی_فسنجون_گیلانی #سبزی_فسنجان_گیلانی مواد لازم: گردوی آسیاب شده ۲۰۰ گرم سبزی فسنجون  سرخ شده ۲۰۰ گرم سبزی ها شامل ( گشنیز، چوچاق ،کوتکوتو، نعنا، جعفری ، تره)اگر سبزی گیلانی در دسترس نبود حذف کنید سیر ۲ حبه مرغ ۴ تکه رب انار ترش یک قاشق غذاخوری آب سرد ۲ لیوان بادمجان ۲ عدد گوجه ۲ عدد گلپر ۱ ق چ پیاز یک عدد نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم طرزتهیه: تفاوت این خورشت با اناربیج گیلانی تو مقدار سبزی هاست . در واقع مقدار گردو و سبزی در سبزی فسنجون کاملا برابره ،ولی تو اناربیج مقدار سبزی کمتره. همچنین اناربیج فقط با گوشت قلقلی درست میشه. ولی سبزی فسنجون هم با مرغ هم با گوشت یا اردک درست میشه . اناربیج، بادمجان و گوجه نداره ولی سبزی فسنجون داره. داخل قابلمه یا گمج مقداری روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه. سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت بدید.زردچوبه بریزیدو بهم بزنید. گردوی آسياب شده بریزید و تفت بدید. سبزی سرخ شده بریزید و بهم بزنید.مرغ ها را داخل قابلمه بریزید. دو لیوان آب سرد بریزید. رب انار،نمک و فلفل بریزید.در قابلمه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۲ ساعت بپزید. بعد از ۲ ساعت ،گلپر بریزید و خورش آماده ست. بادمجان ها را پوست بگیرید ، نمک بزنیدو نیم ساعت استراحت بدید. سپس داخل روغن داغ سرخ کنید. گوجه ها را از وسط نصف کنید و به همراه بادمجان ها سرخ کنید .بادمجان و گوجه سرخ شده را در کنار خورش آماده ،بزارید و سرو کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://www.seevid.ir/c/ashpazinarges1017 برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20‌ ‌
8 ماه پیش در تاریخ 1402/08/02 منتشر شده است.
6,637 بـار بازدید شده
... بیشتر